CUKRÁŘSKÁ SMĚS NA VÝROBU OBLÍBENÝCH MAKRONEKrnPOSTUP NA TĚSTO : 1000 G SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY ( NUTNÉ OPRAVDU DORŽET ) NA DRUHÝ STUPEŇ ROBOTU - NEMÍCHAT ŠLEHAČEM, ALE TZV. LYROU. MÍCHÁME 10 MINUT. SÁČKEM S HLADKOU TRUBIČKOU NASTŘÍKÁME NA PEČNÝ PAPÍR NEBO SILIKONOVOU PODLOŽKU KOLEČKA A NECHÁME SCHNOUT MINIMÁLNĚ HODINU. PEČEME 25 MINUT PŘI TEPLOTĚ 120 - 130 STUPŇŮ. rn rnPOSTUP NA NÁPLŇ : 200 G SMĚSI SMÍCHÁME S 250 G MÁSLA A LIBOVOLNÉ OCHUCOVACÍ PASTYrn rnMAKRONKY BARVÍME VÝHRADNĚ GELOVÝMI BARVAMIrn rnHMOTNOST : 1000 G
Zdroj
fotografie
Kamila J.