Zobrazit přihlášovací formulář

Heřmánkový dětský sirup s fruktozou - při žaludečn

Administrace

Heřmánkový dětský sirup s fruktozou - při žaludečn

42 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
SAFARI TOPVET - Heřmánkový dětský sirup s fruktozou - Heřmánek lékařský (Chamomilla recutita L.) - květ obsah: 120 g= 42,- Kč obsah: 300g = 71,- Kč BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK Heřmánkový sirup je podpůrný přípravek, který pomáhá při žaludečních a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Heřmánkový dětský sirup s fruktozou - při žaludečn

42 Kč
Koupit
SAFARI TOPVET - Heřmánkový dětský sirup s fruktozou - Heřmánek lékařský (Chamomilla recutita L.) - květ
obsah: 120 g= 42,- Kč
obsah: 300g = 71,- Kč

BEZ KONZERVAČNÍCH LÁTEK
Heřmánkový sirup je podpůrný přípravek, který pomáhá při žaludečních a střevních obtížích. Přispívá k optimální relaxaci, mentálnímu i fyzickému blahu, přispívá a pomáhá udržovat zdravý spánek. Celkově uklidňuje, uvolňuje křeče a působí proti nadýmání. Celkově působí protizánětlivě a desinfekčně. Vhodný doplněk proti bolestem hlavy, při onemocněních jater, ledvin, močového měchýře a podobně.

Doporučené dávkování: děti do 3 let 2 – 3 x denně 5 ml (čajová lžíce) sirupu, děti nad 3 roky 2 – 3 x denně 5 - 10 ml (1 – 2 čajové lžíce), nepřekračujte doporučené denní dávkování. Možné použít po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů (ne horkých!). Fruktózové sirupy jsou vhodné i pro diabetiky. Doporučujeme podání po jídle. Nedoporučuje se překračovat doporučené dávkování, překročení však nezpůsobuje zdravotní riziko.

Složení: Fruktóza, pitná voda, heřmánek lékařský bylinný výtažek z květu, bylinný výtažek z ibišku súdánského, kyselina askorbová (vit. C.), kyselina citrónová, kyselina jablečná, sorban draselný.

100ml sirupu obsahuje: sacharidy 42g z toho cukry:42g , tuky 0g, bílkoviny 0g, vitamin C 90mg = 150% DDD (60 mg doporučená denní dávka), extrakt z květu heřmánku 2,88 g, extrakt z ibišku 0,40 g.

Energetická hodnota: 100g sirupu obsahuje 154kcal (653kJ)

Skladování: Uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí. Chránit před mrazem! Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Všeobecná upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti do jednoho roku. Nenahrazuje pestrou
  • 9. 8. 2011, 14:20

  • Zobrazení

    118

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Jitrocelový sirup - při kašli a nachlazení
Meduňkový sirup - při poruchách spánku
Šípkový sirup - podpora odolnosti
Ibiškový sirup - při kašli a nachlazení

Kategorie