Zobrazit přihlášovací formulář

REVITALIFT Double Lifting Gel+Cream 2x15ml

Administrace

REVITALIFT Double Lifting Gel+Cream 2x15ml

320 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Sáhněte po flakonu s nápisem Revitalift Double Lifting L´Oreal Paris. Jedinou aplikací dopřejete pleti dvojitou exkluzivní péči. Koncentrovaný liftingový gel obsahuje aktivní minerální složku, která na kůži vytvoří odolnou pružnou síť, takže ji příjemným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

REVITALIFT Double Lifting Gel+Cream 2x15ml

320 Kč
Koupit
Sáhněte po flakonu s nápisem Revitalift Double Lifting L´Oreal Paris. Jedinou aplikací dopřejete pleti dvojitou exkluzivní péči. Koncentrovaný liftingový gel obsahuje aktivní minerální složku, která na kůži vytvoří odolnou pružnou síť, takže ji příjemným způsobem okamžitě vypne. Tajemstvím druhé složky - krému - je nanokapsule pro-retinolu A, která si najde cestu až k samotnému srdci vrásek a redukuje je. Gel a krém jsou od sebe ve flakonu odděleny, smíchají se až při nanášení na pleť, kde vytvoří svěží lehkou emulzi. Která žena se nikdy nepodívala do zrcadla a nepokusila se prsty vypnout kůži na spáncích nebo krku?
První dvojitá péče,která okamžitě vypíná pokožku a bojuje účinně proti vráskám. Vypínací gel 3xvíce koncentrovaný o Pro-Tensium vytvoří na pokožce odolný a pružný film,který okamžitě znovu vypíná pokožku. Posilující krém proti vráskám obohacený o nanosomy Pro-Retinolu A pro účinný boj proti vráskám. Aplikujte ráno a večer místo vaší běžné péče,nebo v kombinaci s Vaším krémem. Také jako kúru po dobu 2 týdnů ráno,dodatkově k Vašemu obvyklému krému.
Balení: 2x15 ml.
  • 28. 11. 2010, 20:36

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mascara Double Extension 2x6 ml. Renewal Serum
Lash Architect 4D Mascara Black 10, 5ml řasenka
Loreal - řasenka Double Extension Carbon Black
Miss MANGE Mega Volume Black řasenka 8, 5 ml.
Mascara False Lash Wings Black 7ml - řasenka
LOREAL Youth Code Youth Boosting Cream Day 50ml
EXTRA VOLUME COLLAGEN Mascara Black 9ml
Revitalift Repair 10 BB Cream Tinted 50ml

Kategorie