Zobrazit přihlášovací formulář

Chaloupka na vršku - DVD

Administrace

Chaloupka na vršku - DVD

184 Kč 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Chaloupka na vršku - krásný loutkový animovaný čtrnáctidílný večerníčkový seriál Česká televize z časů, kdy se o televizi dětem nezdálo ani ve snu a společně s dospělými žily daleko víc různými svátky, přírodou a lidovými zvyky. V chaloupce žije otec…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chaloupka na vršku - DVD

184 Kč
Koupit
Chaloupka na vršku - krásný loutkový animovaný čtrnáctidílný večerníčkový seriál Česká televize z časů, kdy se o televizi dětem nezdálo ani ve snu a společně s dospělými žily daleko víc různými svátky, přírodou a lidovými zvyky. V chaloupce žije otec řezbář se třemi dětmi Andulkou, Mařenkou a Honzíkem už bez matky. Tu nahrazuje sourozencům nejstarší Mařenka. Seriál vrátí děti do časů, které jsou už nenávratně pryč, ale mají své kouzlo a i dospělí si na ně rádi vzpomenou a možná, že si spolu s dětmi také zazpívají.

V prvním z příběhů se děti pilně připravují na svátek Tří králů, které jim trochu zamotá svěcená křída a také koza. V dalších dílech se ve vsi slaví Masopust s průvodem maškar, děti prožívají vynášení Smrtky, připravují se na Velikonoce, a na Vánoce. A jsou tu i další významné svátky a zvyky spjaté s proměnou přírody. To všechno poskytuje dostatek prostoru pro radost, vtip i pro klukovské zážitky venkovských dětí.
  • Značka

    PLASTOVÝ OBAL

  • Rozměry

    UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !

  • 8. 8. 2024, 22:04

  • Zobrazení

    1 832

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Animalia 5
Animalia 4
Animalia 3
Animalia 2
Animalia 1
Malá čarodějnice
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Malá čarodějnice

20 000 mil pod mořem, 4 DVD
Prasátko SLIM č.1, 2, 3
Báječná show
Zigby - Honba za pokladem
Zigby - Továrna na dorty
Zigby - Super hrdina

Kategorie