Zobrazit přihlášovací formulář

Červený bedrník - díly 1,2

Administrace

Červený bedrník - díly 1,2

44 Kč 59 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Richard E. Grant v romantickém šestidílném seriálu z období Francouzské revoluce. Francouzská revoluce začala požírat své vlastní děti a gilotina, tehdy zbrusu nový vynález, je stále nenasytnější. Fanatický Robespierre (Ronan Vibert) rozpoutal…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červený bedrník - díly 1,2

44 Kč
Koupit
Richard E. Grant v romantickém šestidílném seriálu z období Francouzské revoluce.

Francouzská revoluce začala požírat své vlastní děti a gilotina, tehdy zbrusu nový vynález, je stále nenasytnější. Fanatický Robespierre (Ronan Vibert) rozpoutal porevoluční teror a všechny své odpůrce posílá na popraviště. Snad by nakonec vyvraždil půlku Francie, kdyby mezi ním a gilotinou nestál muž, který mu jako jediný dokáže vzdorovat - sir Percy Blakeney , který inkognito vystupuje jako Červený bedrník (Richard E. Grant). Snaží se bojovat s onou zvláštní formou nespravedlivé spravedlnosti a nečiní si nárok na světskou slávu ani na vděk zachráněných. Přisluhovači revoluce jsou stále nebezpečnější. Kromě Robespierra se musí obávat především nelítostného šéfa tajné policie Chauvelina (Martin Shaw - Doyle ze seriálu Profesionálové).

Seriál ČERVENÝ BEDRNÍK se natáčel v Čechách a uvidíme v něm exteriéry českých hradů a zámků, stejně jako tváře domácích protagonistů, kteří se na natáčení podíleli.
  • Značka

    CENA ZA KUS

  • Rozměry

    UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !!

  • 21. 9. 2024, 12:14

  • Zobrazení

    462

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Seznamte se Joe Black
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Seznamte se Joe Black

Čokoláda - DVD
Tanec s vlky
Kostka 2
HIGHLANDER 3 + plakát + buklet
Ples příšer
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Ples příšer

El Dorado
Nové
DIGIPACK

El Dorado

Femme Fatale
Highlander 5
Táta
Nové

Táta

Muživ černém III
Muži v černém II.

Kategorie