Zobrazit přihlášovací formulář

Červený bedrník - díly 1,2

Administrace

Červený bedrník - díly 1,2

44 Kč 59 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Richard E. Grant v romantickém šestidílném seriálu z období Francouzské revoluce. Francouzská revoluce začala požírat své vlastní děti a gilotina, tehdy zbrusu nový vynález, je stále nenasytnější. Fanatický Robespierre (Ronan Vibert) rozpoutal…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červený bedrník - díly 1,2

44 Kč
Koupit
Richard E. Grant v romantickém šestidílném seriálu z období Francouzské revoluce.

Francouzská revoluce začala požírat své vlastní děti a gilotina, tehdy zbrusu nový vynález, je stále nenasytnější. Fanatický Robespierre (Ronan Vibert) rozpoutal porevoluční teror a všechny své odpůrce posílá na popraviště. Snad by nakonec vyvraždil půlku Francie, kdyby mezi ním a gilotinou nestál muž, který mu jako jediný dokáže vzdorovat - sir Percy Blakeney , který inkognito vystupuje jako Červený bedrník (Richard E. Grant). Snaží se bojovat s onou zvláštní formou nespravedlivé spravedlnosti a nečiní si nárok na světskou slávu ani na vděk zachráněných. Přisluhovači revoluce jsou stále nebezpečnější. Kromě Robespierra se musí obávat především nelítostného šéfa tajné policie Chauvelina (Martin Shaw - Doyle ze seriálu Profesionálové).

Seriál ČERVENÝ BEDRNÍK se natáčel v Čechách a uvidíme v něm exteriéry českých hradů a zámků, stejně jako tváře domácích protagonistů, kteří se na natáčení podíleli.
  • Značka

    CENA ZA KUS

  • Rozměry

    UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !!

  • 6. 8. 2024, 15:44

  • Zobrazení

    444

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Mumie se vrací
Tenkrát na Západě
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Tenkrát na Západě

Dracula
Nové

Dracula

Můj soused zabiják
Tootsie
Nové
DIGIPACK

Tootsie

Tajemný ostrov
Válka Roseových
Nové
DIGIPACK

Válka Roseových

Žhavé výstřely 2
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Žhavé výstřely 2

Jobs
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Jobs

Policajt ze školky -
Flynn Carsen 3 Jidášův kalich, DVD

Kategorie