Zobrazit přihlášovací formulář

Zdraví očí

Administrace

Zdraví očí

320 Kč
Doposud žádný zájemce
Přípravek Eye Health je vyváženým zdrojem biologicky aktivních látek, vitamínů a minerálů, které podporují dobré vidění, bezproblémové fungování zrakového systému a zdraví očí. Speciální kombinace rostlinných extraktů pomáhá zlepšovat metabolické procesy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdraví očí

320 Kč
Koupit
Přípravek Eye Health je vyváženým zdrojem biologicky aktivních látek, vitamínů a minerálů, které podporují dobré vidění, bezproblémové fungování zrakového systému a zdraví očí.
Speciální kombinace rostlinných extraktů pomáhá zlepšovat metabolické procesy a mikrocirkulaci v očních tkáních, posiluje oční cévy, snižuje riziko krvácení.

Má pozitivní vliv na ostrost vidění, a to i za zhoršených světelných podmínek.
Pomůže snížit únavu očí po používání kontaktních čoček a po intenzivní zátěži zrakového aparátu (práce na počítači, dlouhé hodiny řízení, dlouhodobé čtení atd.).
Výrobek je vyráběn v souladu s normami GMP a HACCP.
Extrakt z měsíčku lékařského obsahuje lutein, který proniká do různých očních tkání, pomáhá udržovat dobrý zrak a zabraňuje věkem podmíněné degeneraci žlutého tělíska v sítnici, která způsobuje slepotu. Pomáhá filtrovat škodlivé modré světlo, včetně záření z monitoru, a absorbovat ultrafialové záření.

Extrakt z borůvek zlepšuje vnímání změn intenzity světla sítnicí, zlepšuje ostrost vidění a ostrost vidění (včetně slabého světla a tmy), snižuje riziko degenerace žluté skvrny a věkem podmíněné makulární degenerace. může přispívat ke snížení únavy očí.
Vitamíny (C, B2, B3) a minerální látky (zinek a chrom) doplňováním jejich nedostatku přispívají k normální funkci zrakového aparátu.
  • Značka

    Mihi

  • Rozměry

    30 kapslí

  • 8. 10. 2024, 21:30

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krémy a gely
Nové
Mihi

Krémy a gely

Produkty pro zdraví
Kolagen hydrolyzovaný
Čistič skel TOP poslední kus !
Nejprodávanější a účinné
Kosmetická fytonáplast Jian Kang
Levandulová náplast na nohy 2ks
Náplast na nohy 2ks
Jemný intimní gel

Kategorie