Zobrazit přihlášovací formulář

Lehká bílá sportovní kšiltovka Adidas Aeroready

Administrace

Lehká bílá sportovní kšiltovka Adidas Aeroready

299 Kč 599 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Kšiltovka Adidas A.R BB CP 3S 4A bílá, lehký a příjemný funkční materiál / 90% polyester + 10% elastan s technologií Aeroready, univerzální dospělá velikost OSFM, vzadu možnost regulace, v barevné kombinaci bílá / černá , unisex, vhodná jako pánská i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lehká bílá sportovní kšiltovka Adidas Aeroready

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Kšiltovka Adidas A.R BB CP 3S 4A bílá, lehký a příjemný funkční materiál / 90% polyester + 10% elastan s technologií Aeroready, univerzální dospělá velikost OSFM, vzadu možnost regulace, v barevné kombinaci bílá / černá , unisex, vhodná jako pánská i dámská..

Unisex kšiltovka Adidas AEROREADY BB CAP 3S z recyklovaného polyesteru a elastanu je skvělým společníkem do letních slunečných dnů i na trénink. Díky savému materiálu AEROREADY odvádí z čela pot a udržuje Vás v suchu. Prohnutý kšilt zastiňuje oči a chrání před přímým sluncem. Velikost lze upravit pomocí nastavitelného pásku vzadu. Tento model je vyrobený z funkčních recyklovaných materiálů pod označením Primegreen, takže je šetrný k životnímu prostředí. Tři černé proužky na kšiltu dodávají sportovní styl.

Pohlaví: unisex
Materiál: 90% recyklovaný polyester / 10% elastan
Typ: kulatý kšilt
  • 29. 9. 2024, 23:24

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Pánské bavlněné triko / tričko SUPERDRY

Kategorie