Zobrazit přihlášovací formulář

Pánské kopačky Adidas Ace 17.3 FG Primemesh Solar

Administrace

Pánské kopačky Adidas Ace 17.3 FG Primemesh Solar

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Uvedená velikost FR 44 , délka vnitřní stélky 28cm, oranžové v kombinaci černé, perfektní, pouze chtějí dočistit (místy tmavé mapky).. Pánské kopačky Adidas ACE 17.3 Primemesh FG z kolekcie Pyro Storm Pack ti pomůžou kontrolovat hru po celou dobu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánské kopačky Adidas Ace 17.3 FG Primemesh Solar

499 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Uvedená velikost FR 44 , délka vnitřní stélky 28cm, oranžové v kombinaci černé, perfektní, pouze chtějí dočistit (místy tmavé mapky)..

Pánské kopačky Adidas ACE 17.3 Primemesh FG z kolekcie Pyro Storm Pack ti pomůžou kontrolovat hru po celou dobu zápasu. Svršek Primemesh ti dopřeje pohodlí jako by si měl na sobě ponožku, díky tomu budeš mít ihned po nazutí perfektní kontrolu nad míčem. Speciální vrstva na svršku zabraňuje vniknutí bahna a vody dovnitř obuvi.

Kopačky typu FG - jsou vhodné pro hru na pevném přírodním povrchu.

V těchto kopačkách hrají hráči jako Mesut Özil, Ivan Rakitič a Paul Pogba.

Kopačky Adidas Ace 17.3 FG Primemesh Solar Orange ideálně padnou na nohu všem náročným fotbalovým amatérům i poloprofesionálům. S prodlouženou vrchní částí boty dostanete míč pod kontrolu rychleji a spolehlivěji než kdy dřív. Kopačky naplno projeví svůj potenciál na pevném přírodním povrchu.

Bezchybné vedení míče
Svršek z kvalitní syntetické kůže, která je snadná na údržbu a zvyšuje životnost kopaček, pokrývá 3D Control Skin. Díky této vyspělé technologii snadno zkrotíte přihrávku do špeku a stanete se špílmachrem svého týmu. S míčem si budete náramně rozumět a hráči už se samozřejmostí budou od vás očekávat dlouhé přesné pasy.

Jako v bavlnce
Kopačky nemusíte před prvním vběhnutím na trávník dlouze prošlapávat, protože zásluhou příjemného syntetického materiálu vám okamžitě dokonale padnou. Diváky ohromí váš bezchybný výkon, ale i výrazné oranžové provedení kopaček, které bude přímo ozdobou fotbalového dne.
  • 28. 9. 2024, 23:24

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Pánské boty / sneakersy Extremo Red

Kategorie