Zobrazit přihlášovací formulář

PLYŠOVÝ KŮŇ STOJÍCÍ 21 cm Eco-Friendly

Administrace

PLYŠOVÝ KŮŇ STOJÍCÍ 21 cm Eco-Friendly

214 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Překrásný plyšový koník nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku! Béžový kůň, vysoký 21 cm, je vyroben z vysoce kvalitního, heboučkého plyše a navíc zdoben uzdičkou. Tento plyšový kousek je ideálním dárkem jak pro malé, tak velké milovníky roztomilých…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 3. 2011
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PLYŠOVÝ KŮŇ STOJÍCÍ 21 cm Eco-Friendly

214 Kč
Koupit
Veškeré zboží je IHNED SKLADEM a odesílám ho max. následující pracovní den (pošta a GLS). V e-shopu mimimarket.cz najdete dalších cca 40 tisíc hraček, puzzlí, potřeb pro děti a ložního textilu.
Překrásný plyšový koník nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku! Béžový kůň, vysoký 21 cm, je vyroben z vysoce kvalitního, heboučkého plyše a navíc zdoben uzdičkou. Tento plyšový kousek je ideálním dárkem jak pro malé, tak velké milovníky roztomilých plyšáků!

Rozměry balení: 21x20x8 cm
Věk: 0+
Materiál: plyš

Hlavní vlastnosti:
* realistické zvířátko
* ruční zpracování
* vysoce kvalitní plyš


ECO-FRIENDLY
Co to vlastně ECO‑FRIENDLY znamená? Výplň plyšové hračky je vyrobena z recyklovaných PET lahví. Tento materiál je zcela bezpečný, na omak nerozeznatelný od standardní výplně a plně atestovaný pro bezpečnost i těch nejmenších. Rozhodli jsme se jít zelenou cestou co nejméně zatěžující životní prostředí – cestou ECO‑FRIENDLY.

RAPPA
Česká rodinná společnost z Polanky nad Odrou vyrábějící a dodávající širokou škálu hraček, zejména ale plyšových. K nejvýraznějším z jejich nabídky patří plyšové hračky vlastního designu Eco-Friendly, zahrnuje exotická i domácí zvířátka od surikat až po klasické pejsky. Vlastní licence na tradiční české pohádkové postavičky, a v jejich nabídce tak také naleznete například pokladničky, deštníky a draky s Krtkem, Ferdou Mravencem či postavičkami z oblíbeného komiksu Čtyřlístek. Společnost se také pravidelně věnuje podpoře zdravotně i jinak znevýhodněných dětí.
  • 28. 9. 2024, 22:11

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bigjigs Toys Magnetky LESNÍ ZVÍŘÁTKA
Adventní kalendář TLAPKOVÁ PATROLA
Kinetic sand - balení růžového písku, 0, 9kg
Dřevěné jojo LIŠKA
Nové
SMALL FOOT

Dřevěné jojo LIŠKA

Bino Magnetická tabule oboustranná
Zatloukačka s LED osvětlením DINOSAURUS
Dřevěná magnetická kreslící tabulka PANDA
Vzdělávací hra Malý objevitel: Abeceda
Dřevěné magnetky, 20ks - DŽUNGLE
Dřevěné zvukové kostky SAVANA
Výbušná věda Továrna explozí Maxi

Kategorie