Zobrazit přihlášovací formulář

Koňská mast s konopím chladivá Skutečná úleva,

Administrace

Koňská mast s konopím chladivá Skutečná úleva,

229 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Koňská mast s konopím chladivá Skutečná úleva, obsahuje konopí + 25 druhů bylin Popis Koňská mast s konopím chladivá skutečná úleva obsahuje konopí + 25 druhů bylin Koňská mast® s konopím je unikátní bylinný balzám s konopným extraktem a 25…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Koňská mast s konopím chladivá Skutečná úleva,

229 Kč
Koupit
Koňská mast s konopím chladivá
Skutečná úleva, obsahuje konopí + 25 druhů bylin
Popis
Koňská mast s konopím chladivá

skutečná úleva

obsahuje konopí + 25 druhů bylin

Koňská mast® s konopím je unikátní bylinný balzám s konopným extraktem a 25 druhy bylin a rostlin vyrobený podle tradiční, generacemi prověřené receptury. Vyvážený obsah těchto substancí zaručuje silný a široký účinek při masáži kůže. Kombinuje uvolňující účinky silic s příznivým působením extraktů z bylin.

Koňská mast® s konopím je vhodná k masáži pokožky při namožených zádech a kloubech a pro zmírnění svalové únavy po sportu či fyzické námaze. Účinná receptura obsahuje mimo jiné kaštan a kostival.

Balzám rychle vyvolá intenzivní osvěžení a prokrvení, čímž zvyšuje působení účinných látek, a tím urychluje rekonvalescenci.

Konopí, bylinné extrakty a rostlinné silice obsažené v tomto přípravku mají prvotřídní kvalitu a jsou dodávány renomovanými smluvními dodavateli. Kvalita konopí a bylinných extraktů je průběžně testována, čímž je zajištěn standardizovaný obsah účinných látek. Koňská mast® s konopím je vyrobena na základě dlouholetých zkušeností odborníků zabývajících se přírodní kosmetikou.

Způsob použití: Po nanesení na určené místo zcela vetřete takové množství gelu, jaké pokožka absorbuje. Aplikujte na čistou pokožku. Pravidelné používání zvyšuje účinnost. Pro zvýšení účinnosti je také možno použít zábal se silnou vrstvou gelu.

Upozornění: Určeno pro zevní použití. Zabraňte styku s očima, sliznicemi a poraněnou kůží. Při použití v oblasti křečových žil nemasírujte, ale pouze zlehka potírejte! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívat pro děti do 3 let. Uchovávejte v suchém prostředí a při pokojové teplotě. Vzácně se může vyskytnout alergická reakce na ně
  • 28. 9. 2024, 13:59

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bezprašné univerzální utěrky
Zimní kombineza vel 74

Kategorie