Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská zimní lyžařská kombinéza Reima, 92 a 104

Administrace

Dětská zimní lyžařská kombinéza Reima, 92 a 104

2 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Typ: Reima Reach, modrá se zimní krajinou Délka od ramene dolu po konec nohavice: vel. 92 - 83 cm vel. 104 - 95 cm - voděodolná, nepromokavá, vodní sloupec 10 000 - prodyšnost více jak 7 000 - je doporučena až do -20 stupňů - reflexní prvky …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 1. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská zimní lyžařská kombinéza Reima, 92 a 104

2 700 Kč
Koupit
Typ: Reima Reach, modrá se zimní krajinou
Délka od ramene dolu po konec nohavice:
vel. 92 - 83 cm
vel. 104 - 95 cm

- voděodolná, nepromokavá, vodní sloupec 10 000
- prodyšnost více jak 7 000
- je doporučena až do -20 stupňů
- reflexní prvky

Dětská sněhová kombinéza Reimatec s funkčními detaily pro snowsport. Spousta kapes a možností nastavení. Nepromokavá a prodyšná. Rovný střih.

Tato nepromokavá dětská sněhová kombinéza Reimatec je vybavena zatavenými švy, které brání promočení. Má také odolné výztuhy na lemech pro dlouhodobé používání. Tato funkční konstrukce je vyrobena z větruodolného a prodyšného, částečně recyklovaného materiálu a udrží vaše mladé hvězdy sjezdovek v teple a suchu, aniž by se potily. Má hladkou polyesterovou podšívku, která usnadňuje oblékání. Rovný střih lze upravit v pase pro přiléhavější střih. Vše završují nastavitelné manžety a vnitřní manžety z lycry pro větší teplo. Odnímatelná a nastavitelná kapuce nejen chrání před chladným větrem, ale je bezpečná i při hře venku. Připevňuje se pomocí knoflíků, takže ji lze snadno sundat, pokud se o něco zachytí. Dvě kapsy na zip, kapsa na skipas na rukávu a reflexní detaily dotvářejí styl k dokonalosti. Materiál této elegantní jednodílné bundy odpuzuje špínu, ale když ji potřebujete vyprat, můžete ji sušit i v sušičce. Jedná se o výrobek s označením bluesign®. Všechny součásti tohoto výrobku splňují kritéria bluesign®: nejvyšší úroveň bezpečnosti pro spotřebitele, výroba s minimálním dopadem na lidi a životní prostředí, odpovědné využívání zdrojů.

Vodotěsnost
Zůstaňte v suchu po celý den i ve velmi vlhkých podmínkách
Nepromokavá tkanina je vynikající pro velmi vlhké prostředí: aktivní hry a život venku v silném dešti nebo mokrém sněhu.
Vodní sloupec přes 10 000 m
  • Značka

    Reima

  • Velikost

    92

  • 11. 10. 2024, 9:14

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

"Nová" lehká zimní bunda Jack Wolfskin, 13
"Nová" lehká zimní bunda Jack Wolfskin, 13
zimní rostoucí lyžařská kombinéza Didriksons
Pěkné chlapecké košile, top stav, 140
"Nové" outdoorové kalhoty Trollkids, vel.

Kategorie