Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Kočárek Roan Bass soft

Administrace

Kočárek Roan Bass soft

9 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám krásný kombinovaný kočárek po 1 dítěti, je vhodný i do terénu na procházky, byla jsem s ním moc spokojena. Na podvozku jsou maličké oděrky, jinak je naprosto v pořádku. Sportovní korbička je ještě originál zabalená - nepoužita. Dávám k němu i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Roan Bass soft

9 000 Kč
Koupit
Prodám krásný kombinovaný kočárek po 1 dítěti, je vhodný i do terénu na procházky, byla jsem s ním moc spokojena. Na podvozku jsou maličké oděrky, jinak je naprosto v pořádku. Sportovní korbička je ještě originál zabalená - nepoužita. Dávám k němu i autosedačku Caminy, má doma upravenou boudičku a nánožník tak, aby pasovala ke kočárku.
Korbičku i sportovní nástavbu lze upevnit po i proti směru jízdy.
Podvozek kočárku je opatřen 4 nafukovacími koly s ložisky. Přední kola jsou otočná a lze je zaaretovat. Rukojeť kočárku je nastavitelná a je vyrobena z eko kůže.
Hluboká korbička - lze ji nasadit na podvozek po směru i proti směru jízdy. Uvnitř korbičky je pohodlná matrace a vyjímatelný prací potah. Sportovní nástavbu kočárku lze umístit na podvozek ve směru i proti směru jízdy. Sportovní nástavba má vlastní nánožník. Opěrka nohou je nastavitelná do 4 poloh. Opěrka je potažena fólií proti zašpinění. Opěrka zad je nastavitelná až do úplného lehu.
Stříška sportovní sedačky je opatřena protislunečním kšitem a odvětrávací síťkou. Celou zadní část lze zcela odstranit a zajistit tak správnou cirkulaci vzduchu. Bezpečnost v kočárku zajišťují polstrované bezpečnostní pásy a madlo před dítětem. Madlo je polohovatelné s možností úplného odejmutí.
Pouze osobní odběr.
  • Značka

    Roan Bass soft

  • Rozměry

    Velikost konstrukce složeného kočárku: 60 x 80 x 27 cm Vnitřní rozměry korbičky:37 x 75 cm Velikost sportovní sedačky:30,5 x 78,5 cm Průměr koleček:29 x 23 cm Hmotnost konstrukce:9,4 kg

  • 13. 9. 2024, 12:19

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie