Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské pantofle / nazouváky Nike Kawa Shower

Administrace

Dámské pantofle / nazouváky Nike Kawa Shower

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Super stav, délka vnitřní stélky 27cm, světle růžové.. Objevte pohodlí a styl v letních dnech s růžovými dámskými pantoflemi Nike Kawa Shower. Tyto pantofle jsou dokonalou kombinací funkčnosti a módního designu, která jistě potěší každou ženu. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské pantofle / nazouváky Nike Kawa Shower

299 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, délka vnitřní stélky 27cm, světle růžové..

Objevte pohodlí a styl v letních dnech s růžovými dámskými pantoflemi Nike Kawa Shower. Tyto pantofle jsou dokonalou kombinací funkčnosti a módního designu, která jistě potěší každou ženu.

Pantofle vyrobené z lehkého syntetického materiálu nabízejí nejen pohodlí, ale také odolnost, díky čemuž jsou perfektní volbou na pláž, k bazénu nebo na každodenní výlety. Díky inovativnímu systému odvodu vody si je užijete i na mokrém povrchu a profilovaná podešev zajišťuje optimální odpružení a stabilitu.

Žabky Nike Kawa Shower se vyznačují růžovou barvou v kombinaci s šedým akcentem, což jim dodává moderní a atraktivní vzhled. Podešev z pěny Phylon a EVA materiálu zaručuje lehkost a pohodlí při chůzi. Pěnová stélka Solarsoft navíc udělá z každého kroku opravdové potěšení.

Díky absenci špičky a minimalistickému designu s logem Nike jsou tyto pantofle výbornou volbou pro aktivní ženy, které neobětují styl. Užijte si léto v plném pohodlí a módním stylu!

- Dámské růžové pantofle Nike vyrobené z lehkého materiálu.
- Mají systém odtoku vody a tvarovanou podrážku.
- Poskytují odpružení na kluzkém povrchu.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    41

  • 27. 9. 2024, 11:19

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní pánské boty / sneakersy Extremo Red

Kategorie