Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA egg® SHELL (i-Size)

Administrace

DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA egg® SHELL (i-Size)

4 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám autosedačku Egg2 + isofix. používaná 5 měsíců. Chrániče pásu na foto chybí, ale jsou součástí (praly se). Sedačka je celá vyčištěná. Pár známek používání má (spodek poškrábán od isofix báze) jinak je v perfektním stavu. Do 13 kg/80 cm. Ochraná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 9. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA egg® SHELL (i-Size)

4 000 Kč
Koupit
Prodám autosedačku Egg2 + isofix. používaná 5 měsíců. Chrániče pásu na foto chybí, ale jsou součástí (praly se). Sedačka je celá vyčištěná. Pár známek používání má (spodek poškrábán od isofix báze) jinak je v perfektním stavu. Do 13 kg/80 cm. Ochraná vložka je z více částí + klínek. Výplň lze odebrat podle potřeby jak dítě roste.
Důvod prodeje je koupě pokračovací sedačky.
Preferuji osobní předání z důvodu kontroly stavu sedačky a isofixu. Při rychlém jednání se můžeme domluvit na slevě!!

Info od výrobce:
Vhodné pro cestování při umístění v protisměru jízdy pro děti od 40 do 80 cm (což odpovídá výšce zhruba od narození do cca 15 měsíců). Autosedačka egg Shell (i-Size) má vylepšenou skořepinu chránící proti bočnímu nárazu, dále pak také opěrku hlavičky z paměťové pěny zajišťující optimální odpružení v případě srážky. Navíc má tato autosedačka vylepšené polstrování vnitřní části (pro použití od narození), což poskytuje klíčovou oporu bočním a horním svalům nožiček při cestách autem. Jak svaly dítěte sílí, vyvíjejí se a rostou, můžete tyto ochranné polštářky vyjmout, abyste mohli autosedačku používat až do 13 kg váhy dítěte.
Autosedačka má 3 bodový bezpečnostní postroj s centrální sponou a nastavovací a utahovací popruh.
Bezpečnostní popruhy autosedačky egg Shell obsahují ramenní chrániče a chránič mezinožního popruhu pro případ prudšího brzdění.
Stříšku lze otevřít do 4 poloh, je ideální pro zachování stínu v autosedačce a slouží k ochraně děťátka před slunečními paprsky. Stříška je vyrobená ze stejné textilie jako zbytek sedačky, svým oblým zakřivením pak evokuje ikonický tvar „vejce“.
Celkem můžete rukojeť autosedačky nastavit do 3 poloh, přičemž třetí poloha rukojeti působí jako stabilizátor možného nežádoucího pohybu
  • 9. 9. 2024, 15:51

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie