Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty / kopačky Adidas X Speedflow.3 FG

Administrace

Sportovní boty / kopačky Adidas X Speedflow.3 FG

899 Kč 2 040 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Zcela top stav, uvedená velikost 44 2/3 , délka vnitřní stélky mnou naměřená 27,8cm.. LEHKÉ KOPAČKY PRO MAXIMÁLNÍ RYCHLOST. Hlava, noha, míč. To je to, na čem při fotbale záleží. Když se spojí správný přístup s rychlými pohyby, staneš se nejlepší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty / kopačky Adidas X Speedflow.3 FG

899 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Zcela top stav, uvedená velikost 44 2/3 , délka vnitřní stélky mnou naměřená 27,8cm..

LEHKÉ KOPAČKY PRO MAXIMÁLNÍ RYCHLOST.
Hlava, noha, míč. To je to, na čem při fotbale záleží. Když se spojí správný přístup s rychlými pohyby, staneš se nejlepší verzí sama sebe. Najdi svůj rytmus a zbytek nech za sebou. Tyto juniorské kopačky adidas X mají měkký svršek ze síťoviny, který ti dopřeje pohodlí i při náročných zápasech. Podešev z TPU ti na pevném povrchu zaručí maximální rychlost. Přiléhavá konstrukce bez šněrování ti poskytne potřebné zpevnění.
- šněrování na tkaničky
- lehký svršek ze síťoviny
- lehký, mimořádně strečový materiál
- podešev z TPU určená pro pevné přírodní povrchy

Kopačky Adidas X byly navrženy pro hráče hrající na přírodním trávníku, kteří neustále překvapují soupeře propracovanou taktikou a působivou rychlostí. Další generace bot z premiérové kolekce Escapelight Pack představuje mimořádně moderní a klasický design zalitý černou barvou doplněný fialovými detaily, vystavujícími inovativní design. Silueta bot dokonale přizpůsobí noze a vytvoří aerodynamický střih, který vám na hřišti dodává jistotu. Čtyřsměrně strečový svršek Speedskin je extrémně lehký a jeho síťovaná textura usnadňuje zvládnutí míče při rychlých akcích. Elastický, pletený jazyk spolu s asymetrickým šněrováním umocňuje pocit padnutí a umožňuje rychlé obouvání. Snížený profil paty snižuje tlak na chodidlo a tlumící stélka je aktivní oporou chodidla. Dynamická podrážka z TPU je vybavena kolíky nového tvaru, které vám umožní vyniknout extrémní rychlosti na hřišti. Fotbalová obuv Adidas X splní očekávání náročných hráčů, kterým záleží na dynamickém přechodu do útoku. Střílejte krásné góly jako Lionel Messi, který každý den hraje v botách adidas X.
  • 28. 8. 2024, 22:14

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní dámské nazouváky / pantofle na platformě
Dámské boty / sneakersy CATWALK DANDY SLIPPER

Kategorie