Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní tričko Under Armour Compression HeatGear

Administrace

Sportovní tričko Under Armour Compression HeatGear

399 Kč 840 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nové, nenošené, lehký a příjemný funkční materiál, kompresní, uvedená velikost M, délka 69cm, průramky v klidu 43cm, v barevné kombinaci neonové oranžové / tmavě modré , perfektní.. Kompresní tričko Under Armour HeatGear Armour Compression z lehkého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní tričko Under Armour Compression HeatGear

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nové, nenošené, lehký a příjemný funkční materiál, kompresní, uvedená velikost M, délka 69cm, průramky v klidu 43cm, v barevné kombinaci neonové oranžové / tmavě modré , perfektní..
Kompresní tričko Under Armour HeatGear Armour Compression z lehkého HeatGear materiálu, který skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Kompresní oblečení zvyšuje tlak ve tvých svalech a zrychluje zásobování svalů krví což má pozitivní vliv na tvůj sportovní výkon. Vhodné pro všechny druhy sportů.
- materiál: 84% polyester, 16% elastan
- extra lehký materiál HeatGear poskytuje dokonalé pokrytí bez jakéhokoliv omezení
Funkční kompresní tričko je skvělé pro všechny druhy sportu, ať už jako spodní vrstva pod dres nebo jako samostatná vrstva. Udržuje vás stále v suchu, skvěle odvádí pot.
Technologie Odor Control zabraňuje růstu bakterií, způsobující zápach. Kompresní střih dokonale splyne s vaším tělem, přebírá úlohu druhé kůže. Velmi dobře pruží do všech stran a neomezuje v pohybu Mesh panel v tmavě modré barvě v oblasti podpaží. Kulatý výstřih. Tištěné logo vpředu pod výstřihem. Viditelné ploché švy v tmavě modré barvě. Černý detail s logem za krkem.
  • 22. 9. 2024, 14:03

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Pánské bavlněné triko / tričko SUPERDRY

Kategorie