Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka Scout

Administrace

Školní aktovka Scout

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Jednorožec s křídly - velkobsahová aktovka Mega německé značky Scout z kolekce Basic. Školní aktovka prestižní značky Scout pro malé školáky vyrobená v Německu s nejvyššímí užitnými, estetickými i bezpečnostními hodnotami. Na materiálové a výrobní vady…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka Scout

399 Kč
Koupit
Jednorožec s křídly - velkobsahová aktovka Mega německé značky Scout z kolekce Basic.
Školní aktovka prestižní značky Scout pro malé školáky vyrobená v Německu s nejvyššímí užitnými, estetickými i bezpečnostními hodnotami. Na materiálové a výrobní vady záruka 3 roky!
Velmi lehká a prostorná aktovka v atraktivním dětském designu splňuje veškeré předepsané normy. Použité jsou pouze vysoce kvalitní nepromokavé materiály zajišťující stálost barev. Hlavní velká komora lehce pojme všechny učební pomůcky, oddělena přepážkou a menšími kapsami pro mobil, karabinkou na klíče a jiné drobnější věci. Po stranách dvě prostorné a snadno ovladatelné kapsy opatřené zipem a očkem pro odvod vody.
Ergonomicky tvarovaná aktovka disponuje pevnou konstrukcí, která zajišťuje správné usazení na zádech a zaručuje ochranu před vlhkem a špínou (pevné dno je 1cm nad zemí!). Anatomické polstrování speciálně vyrobené podle norem "Human Solution" je z příjemného a prodyšného materiálu.
Pohodlně tvarované a výškově nastavitelné ramenní popruhy ve tvaru S v ideální šíři 45mm s prodyšnou síťovanou podšívkou a reflexními proužky jsou navrženy tak, aby dokonale přilnuly a rovnoměrně zatížily ramena dítěte.
Aktovka Scout je speciálně vyvinuta s důrazem na bezpečnost dětí. Bohaté a unikátní reflexní prvky a fluorescenční povrchy svítí ve tmě a učiní školáka více viditelným i na větší vzdálenost. Unikátně tvarovaná klopna ochrání obsah batohu před deštěm a speciální zapínání zajistí bezpečné uzavření batohu a velmi jednoduchou manipulaci.
Exkluzivní provedení i design. S touto aktovkou bude váš školák opravdu jedinečný a díky reflexním prvkům se nemusíte bát o jeho bezpečnost!
Rozměr aktovky: 39 x 37 x 18 cm. Objem: 16,5 l + 3 l (boční kapsy). Váha: 1 100 g.
  • 20. 8. 2024, 18:47

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní aktovka Target
Školní aktovka Target
Školní aktovka Target
Školní aktovka Target
Školní aktovka Target
Školní batoh Target
Školní batoh Dino World
Školní batoh Target
Školní batoh Target
Školní batoh Target
Školní batoh Goal
Nové
Top Model

Školní batoh Goal

Školní batoh Strawberry Shortcake

Kategorie