Zobrazit přihlášovací formulář

Horské Freestyle MTB kolo - SPECIALIZED P Street 2

Administrace

Horské Freestyle MTB kolo - SPECIALIZED P Street 2

7 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Pánské/chlapecké kolo - velikost na štítku S/15,5 (takže spíše chlapecké pro výšku 140 - 160 cm), barva Black/Chrome/Cyan, velmi dobrý stav. Kolo je vhodné na blbnutí a zároveň se s ním dá ujet i větší vzdálenost. Viz popis výrobce: Model freestyle MTB…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Horské Freestyle MTB kolo - SPECIALIZED P Street 2

7 000 Kč
  • Popis zboží
Pánské/chlapecké kolo - velikost na štítku S/15,5 (takže spíše chlapecké pro výšku 140 - 160 cm), barva Black/Chrome/Cyan, velmi dobrý stav. Kolo je vhodné na blbnutí a zároveň se s ním dá ujet i větší vzdálenost.
Viz popis výrobce:
Model freestyle MTB kola vhodné na dirt/ street ale i do lesa tj. Specialized P Street 1. 2013. Rám kola je vyroben ze slitiny A1 Premium se spodní rámovou trubkou ORE, které zaručuje jednak vysokou pevnost, ale především i nízkou hmotnost. Vidlice se zdvihem 80 mm je dostačujícím nástrojem pro street a dirt, navíc lze nastavit předpětí a tuhost pružiny. Kovaný představec s délkou 35 mm a široká řídítka jsou základem kvalitního ovládání takového kola. Mechanické brzdy Tekro Novela nabízejí nastavení polohy destiček pro co nejefektivnější brzdný výkon. Nová P Street je slušně osazeným kolem na kvalitním rámu vhodný na dirt, street ale i park ovšem díky dvěma převodníkům a přehazovačce nebude mít problém ani s lesní cestou či delšími přesuny. Preferuji osobní odběr.
  • 16. 8. 2024, 11:25

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie