Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské sportovní kraťasy ADIDAS CLUB Climalite

Administrace

Dámské sportovní kraťasy ADIDAS CLUB Climalite

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nové, nenošené, lehký a příjemný funkční materiál s technologií Climalite, uvedená velikost L 42/44, pas 44-54cm, přední délka svrchních oranžových kraťasů 26,5cm, délka všitých elastických zelených šortek uvnitř 33,5cm, 2 boční kapsy, přední sed 25cm,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské sportovní kraťasy ADIDAS CLUB Climalite

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Nové, nenošené, lehký a příjemný funkční materiál s technologií Climalite, uvedená velikost L 42/44, pas 44-54cm, přední délka svrchních oranžových kraťasů 26,5cm, délka všitých elastických zelených šortek uvnitř 33,5cm, 2 boční kapsy, přední sed 25cm, zadní sed 39cm, v barevné kombinaci oranžové / zelené, perfektní..
Dámské funkční šortky s legínami z polyesteru a elastanu odvádějí pot od těla. Ideální do tělocvičny, na kurt a jiné sportovní aktivity.
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vlhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 10. 8. 2024, 22:52

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!

Kategorie