Zobrazit přihlášovací formulář

2xT.Brezina: Případ pro tebe, Klub tygrů;Kč za obě

Administrace

2xT.Brezina: Případ pro tebe, Klub tygrů;Kč za obě

100 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
2 knihy z řady Případ pro tebe a Klub tygrů: "počítačoví piráti" a "po stopách yetiho". Obě pevná vazba, kolem 130 s. V každé knížce z této řady se řeší nějaká "detektivní" zápletka. Opět velmi čtivé. cena za obě, perfekntí stav. I.: Luk s Biggi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2xT.Brezina: Případ pro tebe, Klub tygrů;Kč za obě

100 Kč
Koupit
2 knihy z řady Případ pro tebe a Klub tygrů: "počítačoví piráti" a "po stopách yetiho". Obě pevná vazba, kolem 130 s. V každé knížce z této řady se řeší nějaká "detektivní" zápletka. Opět velmi čtivé. cena za obě, perfekntí stav.

I.: Luk s Biggi doprovázejí Patrika, kamaráda z Klubu Tygrů, na hory, kde se má zúčastnit juniorských závodů v jízdě na snowboardu. Zatímco on pilně trénuje, užívají si zbylí Tygři zimních radovánek. Na okraji sjezdovky náhodně objeví podivné stopy ve sněhu, které mohou pocházet jedině od yettiho.
II.: Biggi, Luk a Patrik jsou strachy bez sebe! Na monitoru školního počítače se objevuje podivná tvář, která hrozí vymazáním dat, a dokonce jeho zničením. Požaduje výkupné, jinak svůj plán uskuteční. Když je napaden počítač v klubovně Klubu Tygrů a další přístroje v okolí, začne být všem jasné, že tu řádí počítačoví piráti. Podaří se našim kamarádům zastavit nebezpečnou hrozbu?
  • 11. 9. 2024, 8:27

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia -Matematika
Příprava přijímačky 8letá gym M ČJ, Kč za obě, nové
Univerzální atlas SVĚT, nakl.Marco Polo
Časopis ABC "ábíčko" 14x 2022
Cena za obě, 2x kniha P.. Stančík: H20 a...
Smart hra SPONGEBOB od MINDOKU
Kniha A.Novotná, J.Votruba: Kdo jinému jámu kopá

Kategorie