Zobrazit přihlášovací formulář

Feliway Classic - 3x 48 ml náhradní náplň

Administrace

Feliway Classic - 3x 48 ml náhradní náplň

1 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Již nevyužijeme, kočičky se sžily krásně, nové - nerozbalené - expirace 3/2027 Vůně FELIWAY® Classic zklidní podrážděné kočky a navodí pocit důvěry v neobvyklých situacích. Například při stěhování, cestování, při změně dosavadního prostředí či vybavení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Feliway Classic - 3x 48 ml náhradní náplň

1 499 Kč
Koupit
Již nevyužijeme, kočičky se sžily krásně, nové - nerozbalené - expirace 3/2027
Vůně FELIWAY® Classic zklidní podrážděné kočky a navodí pocit důvěry v neobvyklých situacích. Například při stěhování, cestování, při změně dosavadního prostředí či vybavení bytu, nebo při pobytu v hlučném prostředí navodí umělé feromony u kočičky pocit jistoty a bezpečí.
FELIWAY® Classic je dostupný ve formě spreje nebo difuzéru do zásuvky.


Kočky si vytvářejí pomocí žlázy na bradě vůni - obličejový feromon frakce F3. Pokud se kočky cítí v bezpečí, označují si tímto feromonem známé předměty a zdi. Pokud se kočky ocitnou v neznámém prostředí nebo ve stresové situaci, přestane se tato látka tvořit a reakce kočky mohou být úzkostlivé až agresivní. Často pak dávají svou nespokojenost najevo močením na různých místech a škrábáním po nábytku.
Díky výrobkům FELIWAY® Classic můžete Vaši kočičku ve stresových situacích snadno uklidnit. Syntetické napodobeniny přírodních feromonů štěstí signalizují kočce, že se pohybuje ve známém a bezpečném prostředí.
  • 7. 8. 2024, 21:29

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie