Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní dámské boty NIKE AIR MAX 90 ULTRA BR

Administrace

Sportovní dámské boty NIKE AIR MAX 90 ULTRA BR

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
NIKE AIR MAX 90 ULTRA BR PINK/BLAST , lehké, prodyšné, odpružené, super pohodlné, v podrážce ventilační otvory, uvedená velikost EUR 38, UK 4,5 , US 7, CM 24, délka vnitřní stélky cca 24cm, růžové neonové, parádní.. Vyberte si ikonické Air Max ve verzi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní dámské boty NIKE AIR MAX 90 ULTRA BR

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
NIKE AIR MAX 90 ULTRA BR PINK/BLAST , lehké, prodyšné, odpružené, super pohodlné, v podrážce ventilační otvory, uvedená velikost EUR 38, UK 4,5 , US 7, CM 24, délka vnitřní stélky cca 24cm, růžové neonové, parádní..

Vyberte si ikonické Air Max ve verzi Ultra. Ultramódní, ultrapohodlné a v městském stylu. Podepsané legendárním swooshem Nike Air Max 90 byly ušité z měkké síťoviny, která zajistí prodyšnost a je velmi odolná. Dodatky ze syntetiky byly bezešvě spojeny s materiálem svršku. Ve vnitřku bot je vložka Ortholite, která vstřebává nepříjemný zápach a vlhkost. Podrážka typu "vafl" z gumy obsahuje systém Air-Sole. Díky tomuto řešení získáte odolnost a dobrou amortizaci.

Svršek: textilní materiál, syntetický materiál
Polstrování: textilní materiál, vložka Ortholite
Podrážka: guma, Air-Sole®
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    38

  • 12. 10. 2024, 18:02

  • Zobrazení

    211

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní zimní pánské nepromokavé boty SALOMON

Kategorie