Zobrazit přihlášovací formulář

Sada saténové ruce

Administrace

Sada saténové ruce

760 Kč 1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nové, nepoužité zboží, originál Mary Kay. Sada saténové ruce s vůní orchard peach. Podělte se o dar vyhlazených a omlazených rukou! Sada Saténové ruce Orchard Peach byla stvořena k tomu, aby vám poskytla mimořádný požitek a oblažila vaše smysly ve…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 3. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada saténové ruce

760 Kč
  • Popis zboží
Nové, nepoužité zboží, originál Mary Kay.

Sada saténové ruce s vůní orchard peach. Podělte se o dar vyhlazených a omlazených rukou! Sada Saténové ruce Orchard Peach byla stvořena k tomu, aby vám poskytla mimořádný požitek a oblažila vaše smysly ve třech snadných krocích. Sada obsahuje ochranný změkčující krém, zjemňující peeling s bambuckým máslem a výživný krém na ruce s bambuckým máslem. Věnujte s touto sadou pro domácí péči o ruce všem, které chcete obdarovat, blahodárný požitek.

Unikněte do oázy, kde se vaše ruce budou cítit okamžitě zvláčněné a hedvábně jemné. Tato téměř lázeňská péče oživuje a omlazuje vzhled rukou, takže budete mít pocit okamžité regenerace a vaše ruce budou vypadat zdravěji. Ruce zůstanou saténově hladké a pružné, hrubá a suchá místa budou vyhlazena a pokožka se celkově zklidní.

Báječná vůně broskve z limitované kolekce vám pomůže kdykoli uniknout z kolotoče každodenních starostí.





Tipy na aplikaci:



Krok 1: Chrání a připravuje - Ochranný změkčující krém (Satin Hands® Protecting Softener) podporuje ochrannou bariéru pokožky a zadržuje v ní cennou vlhkost.

Krok 2: Čistí a uhlazuje – jemně vmasírujte Zjemňující peeling s bambuckým máslem (Satin Smoothie® Refining Shea Scrub) do rukou a poté je opláchněte.

Krok 3: Vyživuje a zklidňuje - díky Výživnému krému s bambuckým máslem (Satin Hands® Nourishing Shea Cream).
  • 4. 8. 2024, 13:48

  • Zobrazení

    43

  • Oblíbené

    0

Kategorie