Zobrazit přihlášovací formulář

Mlýnek na maso AT281 (k robotům Kenwood)

Administrace

Mlýnek na maso AT281 (k robotům Kenwood)

550 Kč 1 250 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Prodám příslušenství po robotu Kenwood Prospero KM28. Použito párkrát, PC byla 1550 Kč. Příslušenství je kompatibilní s roboty s označením KM2xx a KHC29. Snadno namelete maso, ryby, zeleninu, a dokonce i slupky z ovoce; stačí připojit nástavec na mletí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mlýnek na maso AT281 (k robotům Kenwood)

550 Kč
Koupit
Prodám příslušenství po robotu Kenwood Prospero KM28. Použito párkrát, PC byla 1550 Kč. Příslušenství je kompatibilní s roboty s označením KM2xx a KHC29.

Snadno namelete maso, ryby, zeleninu, a dokonce i slupky z ovoce; stačí připojit nástavec na mletí masa a potravin ke kuchyňskému robotu Prospero+ Compact. Vytvořte si vlastní domácí hamburgery a placičky – je to ideální pro experimentování s kombinacemi chutí, které si každý zamiluje. Tento vysoce výkonný mlýnek na maso obsahuje dvě síta, která vám pomohou připravit různé pokrmy.

Tento mlýnek na maso je vyroben z odolného kovového těla a šroubovice. Ochutnejte ty nejlepší domácí karbanátky a placičky, jaké jste kdy měli. Kromě toho si vychutnejte širokou škálu pokrmů, které snadno připravíte díky vyměnitelným středním a hrubým sítům.

Skvěle navržené pro bezproblémové připojení ke kuchyňskému robotu Prospero+ Compact. Práce s tímto přídavným mlýnkem na maso je velmi intuitivní a jednoduchá. Součástí balení je pěchovadlo, které vám ochrání prsty, zatímco se budete soustředit na přípravu lahodných pokrmů s dokonale namletou strukturou masa.
  • 29. 8. 2024, 8:30

  • Zobrazení

    58

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

3x kniha Sandra BROWN (v pevné vazbě)
Kuchařské knihy: Kluci v akci díl 1. a 2. díl
Burger Press (lis na hamburger) zn. Jamie Oliver
Fanfárie

Kategorie