Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Britax Romer Pro (vajíčko) do15m

Administrace

Autosedačka Britax Romer Pro (vajíčko) do15m

4 500 Kč
Doposud žádný zájemce
Dobrý den, nabízíme sedačku BR Baby Safe Pro v zelené barvě Jade Green - je úplně nová/nepoužitá. (Důvod-výměna ze strany výrobce, který stáhl zakoupený produkt z důvodu možné poruchy rukověti, v době, kdy o chybě upozornil a realizoval výměnu, naše…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 1. 2022
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Britax Romer Pro (vajíčko) do15m

4 500 Kč
Koupit
Dobrý den, nabízíme sedačku BR Baby Safe Pro v zelené barvě Jade Green - je úplně nová/nepoužitá.
(Důvod-výměna ze strany výrobce, který stáhl zakoupený produkt z důvodu možné poruchy rukověti, v době, kdy o chybě upozornil a realizoval výměnu, naše dcerka už měla téměř rok, proto jsme ji koupili pokračovací sedačku a vyměněné nové vajíčko již nepužili. Naše zkušenost výborná, žádný problém s rukovětí jsme neměli).

Cena cca 4,5 tis. Kč, případně dohodou (stála 7,5 Kč - i aktuální cena na webu).
!!!Odběr/předání POUZE v BRNĚ!!!

Sedačka je bez isofixu, nám se nevešel dozadu do auta k druhé sedačce bo jsem potřebovala sedět s dětmi vzadu. Je velmi lehká, dobře se nám v ní dcerka přenášela z auta např. k lékaři.
Zajištění přes pásy nám umožnilo dávat do auta dle potřeby - vedle řidiče nebo dozadu - pohodlně jsme se vešli vzdau 3 (já, dcerka a stařší syn s otočným isofixem).

Sedačka samotná se dá polohovovat, takže supr pro delší cesty autem, kdy mimi potřebuje spát a může se natáhnout, stříška taky moc praktická.

Odkaz na web výrobce:
  • 6. 7. 2024, 14:45

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie