Zobrazit přihlášovací formulář

VYHLAZUJÍCÍ RITUÁL WRINKLE SMOOTH NOVAGE

Administrace

VYHLAZUJÍCÍ RITUÁL WRINKLE SMOOTH NOVAGE

1 999 Kč 3 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bioaktivačním technologiím, které působí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VYHLAZUJÍCÍ RITUÁL WRINKLE SMOOTH NOVAGE

1 999 Kč
Koupit
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bioaktivačním technologiím, které působí v dokonalé souhře s vaší pletí pro dosažení optimálních výsledků. Získejte úžasné výsledky díky pouhým čtyřem krokům. Dodržujte rituál dvakrát denně, každý den, a uvidíte lepší výsledky - ještě rychleji.


Obnovující čisticí gel Novage+ – účinné a zároveň jemné čištění, které zajistí, že vaše pleť bude vyvážená a optimálně připravená k absorpci účinných látek z produktů rituálu. Složení obsahuje technologii Bio Lipid System.


Vyhlazující sérum Wrinkle Smooth Novage+ – výrazně redukuje výskyt hlubokých vrásek, pomáhá zpevňovat a vyhlazovat pleť a dodává jí mladistvý vzhled. Složení obsahuje technologie Bio CollagenPro a Oripeptide-3, vitamin E a betain.


Vyhlazující oční krém Wrinkle Smooth Novage+ díky multiaktivním účinným látkám pomáhá redukovat hluboké vrásky a zároveň zlepšuje tmavé kruhy, otoky a známky únavy v citlivém okolí očí. Složení obsahuje technologii Bio CollagenPro a Eye Vital, nikotinamid, skvalen a bambucké máslo.


Lehký omlazující denní krém Multi-Active s SPF 30 Novage+ intenzivně hydratuje, posiluje a chrání kožní bariéru a bojuje proti 10 hlavním známkám stárnutí pleti. Podporuje její pevnost, redukuje jemné linky, vrásky a mdlý, nerovnoměrný tón pleti. S ochranným faktorem SPF a s kyselinou hyaluronovou.


Hutný omlazující noční krém Multi-Active Novage+ je vyvinut tak, aby aktivoval noční regeneraci pleti, zlepšil její hydrataci a zároveň viditelně redukoval vrásky a jemné linky; díky tomu dosahuje výjimečných výsledků proti stárnutí pleti. Složení obsahuje technologie Bio
  • 4. 7. 2024, 19:45

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

PARFÉM GIORDANI GOLD ESSENZA
PARFÉMOVANÁ VODA DIVINE EXCLUSIVE
TOALETNÍ VODA SIGNATURE GENERATION FOR HER
SADA GIORDANI GOLD ESSENZA
ŘASENKA WONDERLASH 5v1 17TH BIRTHDAY
ŘASENKA THE ONE TREMENDOUS FIERCE
MAKE-UP GIORDANI GOLD LIQUID SILK SPF 12
MALINOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
ŘASENKA THE ONE WONDERLASH 5v1
PARFÉMOVANÁ VODA POSSESS
TOALETNÍ VODA DIVINE ROYAL
KULIČKOVÝ ANTIPERSPIRANT DEODORANT MISS GIORDANI

Kategorie