Zobrazit přihlášovací formulář

INTENZIVNĚ ROZJASŇUJÍCÍ RITUÁL NOVAGE

Administrace

INTENZIVNĚ ROZJASŇUJÍCÍ RITUÁL NOVAGE

1 929 Kč 3 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bio aktivačním technologiím, které…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

INTENZIVNĚ ROZJASŇUJÍCÍ RITUÁL NOVAGE

1 929 Kč
Koupit
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bio aktivačním technologiím, které působí v dokonalé souhře s vaší pletí pro dosažení optimálních výsledků. Získejte úžasné výsledky díky pouhým čtyřem krokům. Dodržujte rituál dvakrát denně, každý den, a uvidíte lepší výsledky - ještě rychleji.


Obnovující čisticí gel Novage+ – účinné a zároveň jemné čištění, které zajistí, že vaše pleť bude vyvážená a optimálně připravená k absorpci účinných látek z produktů rituálu. Složení obsahuje technologii Bio Lipid System.


Intenzivně rozjasňující sérum Bright Intense Novage+ je multiaktivní sérum proti stárnutí, které redukuje hyperpigmentaci a tmavé skvrny, rozjasňuje, vyrovnává tón pleti a snižuje výskyt jemných linek a vrásek.


Intenzivně rozjasňující oční krém Bright Intense Novage+ je vyspělý rozjasňující a omlazující krém, který působí proti hyperpigmentaci, tmavým kruhům a otokům. Pomáhá vyhladit jemné linky a vrásky, zanechává okolí očí zářivější a mladistvější.


Lehký omlazující denní krém Multi-Active s SPF 30 Novage+ intenzivně hydratuje, posiluje a chrání kožní bariéru a bojuje proti 10 hlavním známkám stárnutí pleti. Podporuje její pevnost, redukuje jemné linky, vrásky a mdlý, nerovnoměrný tón pleti. S ochranným faktorem SPF a s kyselinou hyaluronovou.


Hutný omlazující noční krém Multi-Active Novage+ je vyvinut tak, aby aktivoval noční regeneraci pleti, zlepšil její hydrataci a zároveň viditelně redukoval vrásky a jemné linky; díky tomu dosahuje výjimečných výsledků proti stárnutí pleti. Složení obsahuje technologie Bio CeramidesPro a Advanced NightSync, vitamin E a bamb
  • 4. 7. 2024, 19:43

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

KULIČKOVÝ ANTIPERSPIRANT DEODORANT NORDIC WATERS
PARFÉMOVANÝ TĚLOVÝ KRÉM ECLAT MON PARFUM
POMŮCKA NA MASÁŽ POKOŽKY HLAVY DUOLOGI
TOALETNÍ VODA MEN´S COLLECTION AGAVE POWER 100ML
PARFÉMOVANÁ VODA POSSESS
PARFÉMOVANÁ VODA AMBER ELIXIR MYSTERY
TOALETNÍ VODA BE HAPPY FEEL GOOD
TOALETNÍ VODA ON THE EDGE
TOALETNÍ VODA DIVINE ROYAL
PARFÉMOVANÁ VODA DIVINE
TOALETNÍ VODA ECLAT AMOUR INTENSITÉ
TOALETNÍ VODA JOYCE TURQUOISE

Kategorie