Zobrazit přihlášovací formulář

OMLAZUJÍCÍ RITUÁL PRO PROBLEMATICKOU PLEŤ NOVAGE

Administrace

OMLAZUJÍCÍ RITUÁL PRO PROBLEMATICKOU PLEŤ NOVAGE

1 999 Kč 3 499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bioaktivačním technologiím, které působí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OMLAZUJÍCÍ RITUÁL PRO PROBLEMATICKOU PLEŤ NOVAGE

1 999 Kč
Koupit
Váš rituál Novage+ posouvá vrstvení produktů na vyšší úroveň, abyste své pleti poskytli ještě lepší péči. Každý produkt je vyvinut tak, aby posílil účinek dalšího produktu, a to díky výkonným, přírodou inspirovaným bioaktivačním technologiím, které působí v dokonalé souhře s vaší pletí pro dosažení optimálních výsledků. Získejte úžasné výsledky díky pouhým čtyřem krokům. Dodržujte rituál dvakrát denně, každý den, a uvidíte lepší výsledky - ještě rychleji.


Obnovující čisticí gel Novage+ – účinné a zároveň jemné čištění, které zajistí, že vaše pleť bude vyvážená a optimálně připravená k absorpci účinných látek z produktů rituálu. Složení obsahuje technologii Bio Lipid System.


Omlazující sérum pro problematickou pleť Blemish + Age Defy Novage+ účinně působí proti stárnutí pleti náchylné k tvorbě pupínků. Redukuje výskyt jemných linek a vrásek, pupínků, ucpaných pórů a jizev po akné, aby byla pleť hladší, mladistvější a vypadala zdravě.


Intenzivně rozjasňující oční krém Bright Intense Novage+ je vyspělý rozjasňující a omlazující krém, který působí proti hyperpigmentaci, tmavým kruhům a otokům. Pomáhá vyhladit jemné linky a vrásky, zanechává okolí očí zářivější a mladistvější.


Lehký omlazující denní krém Multi-Active s SPF 30 Novage+ intenzivně hydratuje, posiluje a chrání kožní bariéru a bojuje proti 10 hlavním známkám stárnutí pleti. Podporuje její pevnost, redukuje jemné linky, vrásky a mdlý, nerovnoměrný tón pleti. S ochranným faktorem SPF a s kyselinou hyaluronovou.


Lehký omlazující noční krém Multi-Active Novage+ pomáhá aktivovat a podporovat obnovu a regeneraci kožní bariéry během noci. Působí proti více známkám stárnutí, redukuje jemné linky a vrásky a zanechává pleť pevnější, hladší, zářivější a mladistvěj?
  • 4. 7. 2024, 19:41

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

PARFÉM GIORDANI GOLD ESSENZA
PARFÉMOVANÁ VODA DIVINE EXCLUSIVE
SADA MISS GIORDANI
Nové
ORIFLAME

SADA MISS GIORDANI

PARFÉMOVANÁ VODA POSSESS
TOALETNÍ VODA WOMEN´S COLLECTION CHARMING VIOLET
TOALETNÍ VODA MEN´S COLLECTION AGAVE POWER 100ML
ŘASENKA THE ONE WONDERLASH XXL 5v1
VODĚODOLNÁ ŘASENKA WONDERLASH XXL 5v1
MALINOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
TOALETNÍ VODA JOYCE TURQUOISE
TOALETNÍ VODA JOYCE JADE
ZÁZRAČNÝ KELÍMEK S MUČENKOU

Kategorie