Zobrazit přihlášovací formulář

Nádoba do lednice na nápoje s dávkovačem 3,5 l

Administrace

Nádoba do lednice na nápoje s dávkovačem 3,5 l

119 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Není nic lepšího než domácí limonáda z čerstvého ovoce, popř. zeleniny a pořádně vychlazená. Tato nádoba je dobrým sluhou. Můžete vkládat i velké kusy ovoce, třeba celý pomeranč (pokud samozřejmě není chemicky ošetřený, popř.celý oloupaný). Do této nádoby…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádoba do lednice na nápoje s dávkovačem 3,5 l

119 Kč
Koupit
Není nic lepšího než domácí limonáda z čerstvého ovoce, popř. zeleniny a pořádně vychlazená. Tato nádoba je dobrým sluhou. Můžete vkládat i velké kusy ovoce, třeba celý pomeranč (pokud samozřejmě není chemicky ošetřený, popř.celý oloupaný). Do této nádoby se vejde 3,5 l nápoje, super je, že má dávkovací kohoutek, stačí stlačit jedním prstem dolů a už čepujete, zvednutím páčky zcela nahoru (vertikální poloha) vypustíte nádobu. Před prvním použitím je třeba nádobu vypláchnout vařící vodou nebo umýt v myčce. Kohoutek se musí namontovat na nádobu (asi 3 minuty práce), nezapomeňte, že má těsnění z obou stran (dát zevnitř i zvenku). Nádobu s nápojem nemusíte mít jen v lednici, můžete mít kdekoliv.
Materiál je nezávadný plast, který může být použitý ve styku s potravinami.
Připraveno k okamžitému odeslání.

U nás se nejvíce osvědčila limonáda typu: 1x citrón nebo limetka (dle toho, co je doma) nakrájený na plátky, 2x pomeranč, též nakrájený na plátky, do toho přidat lístky máty (mám přes léto běžně v květináči na balkóně) nebo meduňky (ta je lepší před spaním), celé to zaliji přiměřenou dávkou Aloe Vera sirupem a zbytek doliji jemně perlivou vodou, pro rychlejší vychlazení naházím ještě kostky ledu. Celé dám do lednice a každý si tankuje přímo z ledničky, kdo má rád hodně studené, tak si do nápoje přidá ještě led navíc. Parádní pro děti, které moc nepijí, tímto můžete podpořit jejich pitný režim, baví je to :) Doplňuji několikrát za den :)
  • Rozměry

    délka dna je 17,5 cm, délka vršku s krytem a držátkem je 24,5 cm, výška je 16,5 cm, šířka (hloubka) je 10 cm

  • 1. 7. 2024, 22:39

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Letní dvoudílný komplet pro malou slečnu
Lehoučké hebké šaty pro slečnu
Kontrastní vyšívané šaty
Šaty Hasbro „My Little Pony“
Italské proužkové šaty
Pestrý letní overal s vodními zvířátky
Letní overal „Minnie“
Indické šaty s květinami pro slečnu
Proužkové šaty pro slečnu

Kategorie