Zobrazit přihlášovací formulář

Bugaboo Cameleon 3 Plus - Kombinovaný kočárek - to

Administrace

Bugaboo Cameleon 3 Plus - Kombinovaný kočárek - to

11 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám kombinovaný kočárek Bugaboo model Cameleon 3 Plus kupovaný v srpnu 2022 ve Vandastore - záruka do srpna 2026. Kočárek vypadá úplně jak nový, po jednom dítěti. Tech charakteristiky z webu: Podvozek a kola Podvozek kočárku Cameleon3 Plus je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 6. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bugaboo Cameleon 3 Plus - Kombinovaný kočárek - to

11 000 Kč
Koupit
Prodám kombinovaný kočárek Bugaboo model Cameleon 3 Plus kupovaný v srpnu 2022 ve Vandastore - záruka do srpna 2026. Kočárek vypadá úplně jak nový, po jednom dítěti.

Tech charakteristiky z webu:

Podvozek a kola

Podvozek kočárku Cameleon3 Plus je vybaven předními otočnými kolečky s nastavitelnými odpružením, které zajišťují snadnou manipulaci s kočárkem a pohodnou jízdu, a velkými zadními pěnovými koly, které skvěle odolají i drsnému terénu. Pokud s kočárkem pojedete náročným terénem, stačí jednoduše překlopit rukojeť, otočit kočárek a nechat velká kola, aby vám razila cestu každou nerovností. Na podvozek lze pomocí adaptérů snadno připevnit autosedačku Maxi Cosi nebo Cybex skupiny 0+. Rukojeť kočárku je otočná a nastavitelná (91,5 - 104 cm). Nákupní košík prošel důkladnou inovací, a nyní je skvěle přístupný, a to jak v konfiguraci s hlubokým lůžkem, tak i se sportovním sedákem.

Sportovní sedačka a hluboké lůžko

Sportovní sedačka má tři různé polohy, od vzpřímené až do polohy vleže, a je otočná po i proti směru jízdy. Sportovní sedák je vybaven nastavitelnými bezpečnostními 5bodovými pásy. Díky otočenému madlu budete mít snadný přístup ke svému dítěti. Hluboké lůžko je určeno pro děti od narození do cca 6 měsíců (cca 9 kg) a vybaveno pohodlnou matrací s prodyšnou vložkou. Hluboké lůžko i sportovní sedačka samostatně stojí i bez upevnění na podvozek, a tak v nich můžete dítě bez obav ponechat, pokud třeba zrovna skládáte podvozek. Všechny látkové potahy lze sejmout a prát na 30 °C.
  • Značka

    BUGABOO

  • Rozměry

    vhodný od narození do 36 měsíců (cca 17 kg) hmotnost (rám, kola, sportovní sedačka): 9,6 kg rozměry rozloženého kočárku (včetně sportovní sedačky): 59 x 97 - 113 x 91,5 - 104 cm

  • 14. 6. 2024, 17:40

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie