Zobrazit přihlášovací formulář

Nenošené dámské sportovní boty NIKE FLEX RUNNER

Administrace

Nenošené dámské sportovní boty NIKE FLEX RUNNER

769 Kč 1 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Jako nové, nenošené, 100% stav, vhodné jako běžecké i jako tenisky na pohodové běžné nošení, nazouvací, lehké, prodyšné, super pohodlné, uvedená velikost EUR 40, UK 6 , US 7Y , CM 25, délka vnitřní stélky cca 25cm, šedé v kombinaci černé a neonové růžové,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nenošené dámské sportovní boty NIKE FLEX RUNNER

769 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Jako nové, nenošené, 100% stav, vhodné jako běžecké i jako tenisky na pohodové běžné nošení, nazouvací, lehké, prodyšné, super pohodlné, uvedená velikost EUR 40, UK 6 , US 7Y , CM 25, délka vnitřní stélky cca 25cm, šedé v kombinaci černé a neonové růžové, perfektní..

SVRŠEK
Textílie a syntetika.Nabízí výhodný poměr prodyšnosti a odolnosti. Textílie je dobře prodyšná, ale zároveň nabízí zvýšenou odolnost oproti oděru a vlivům. Je navíc na strategických místech zpevněna syntetickými překryvy, které botu zpevňují, dělají ji odolnější a chrání tvoje nohy.

MEZIPODEŠEV
EVA. Základní technologie používaná u většiny modelů tenisek, která se vyznačuje dobrou tlumivostí a responzivitou. Co se těchto dvou vlastností týče, existují lepší technologie s větším tlumením a návratem energie. EVA (nebo taky Ethylenvinylacetát) je ale oproti nim cenově dostupnější a často vhodnější. Ne vždy totiž potřebuješ tu nejměkčí botu.

PODRÁŽKA
Guma. S gumovou podrážkou se prostě nedá nic zkazit. Dlouho vydrží, lehce se čistí a má skvělou trakci.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    40

  • 2. 7. 2024, 10:31

  • Zobrazení

    86

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Kožené společenské pánské boty Navaho hnědé

Kategorie