Zobrazit přihlášovací formulář

Kocarek Britax Römer bezovy

Administrace

Kocarek Britax Römer bezovy

5 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodam kocarek Britax Römer bezovy Kočárek do města i do přírody. Součástí sady je podvozek, sportovní sezení, hluboká korba. Pro děti od narození do 22 kg. Díky centrálnímu odpružení kočárek skvěle tlumi drncání. Velká gumová kola, přední otočná s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 6. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kocarek Britax Römer bezovy

5 000 Kč
Koupit
Prodam kocarek Britax Römer bezovy
Kočárek do města i do přírody. Součástí sady je podvozek, sportovní sezení, hluboká korba. Pro děti od narození do 22 kg. Díky centrálnímu odpružení kočárek skvěle tlumi drncání.
Velká gumová kola, přední otočná s možností aretace, zaručují hladkou a plynulou jízdu.
Výškově nastavitelné madlo vám umožní ovládat kočárek přesně tak, jak je vám pohodlné. Samozřejmostí je bezpečností brzda s vrchním nášlapem. Polohovatelné a otočné sezení dovoluje dítěti vybrat si, zda chce být otočené směrem k vám nebo bude raději sledovat a prozkoumávat okolí. Zádová opěrka je extra dlouhá a dá se sklopit až do lehu. Sportovní sezení je vybaveno bezpečnostními pásy s měkkým polstrováním.
Hluboká korba Smile III zajistí pohodlí a dostatek prostoru vašeho dítěte již od narození. Je měkce polstrovaná a prostorná. Součástí je extra dlouhá stříška s větracím otvorem. Nasazení a odepnutí je možné pomocí praktických pojistek.
Kocarek je lehky a skladny, vyborny stav ,po 1 diteti, osobni predani.
Zdarma plastenka na kocarek do deste.
  • 10. 6. 2024, 14:52

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie