Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská funkční sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

Administrace

Dámská funkční sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Perfektní stav, s kapucí a kapsami, příjemný funkční materiál / 100% polyester s technologií Climawarm, uvedená velikost XS 30-32, délka 55cm, průramky 45cm, rukávy od krku 71cm, krásná melírovaná tyrkysová, perfektní.. CLIMAWARM™ Lehký a prodyšný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská funkční sportovní mikina ADIDAS CLIMAWARM

349 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, s kapucí a kapsami, příjemný funkční materiál / 100% polyester s technologií Climawarm, uvedená velikost XS 30-32, délka 55cm, průramky 45cm, rukávy od krku 71cm, krásná melírovaná tyrkysová, perfektní..
CLIMAWARM™
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, které tvoří tzv. mikro komůrky, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, aby umožnila jednoduché a rychlé odpaření potu.
  • 24. 6. 2024, 18:44

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Krásné dámské plavky/ opalovačky CENSORED / ESMARA
Dámské dvojdílné plavky / opalovačky BODY FLIRT
Krásné dámské dvojdílné plavky Vittorio Rossi
Nádherné růžové dámské neonové plavky Beachlife

Kategorie