Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské funkční triko/tričko/tílko/top NIKE DRI-FIT

Administrace

Dámské funkční triko/tričko/tílko/top NIKE DRI-FIT

199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
THE NIKE TEE , perfektní stav, lehký a příjemný funkční materiál s technologií Dri-Fit, uvedená velikost M, délka 61-66cm, průramky 50cm, vzorované, krásné, parádní.. Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské funkční triko/tričko/tílko/top NIKE DRI-FIT

199 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
THE NIKE TEE , perfektní stav, lehký a příjemný funkční materiál s technologií Dri-Fit, uvedená velikost M, délka 61-66cm, průramky 50cm, vzorované, krásné, parádní..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Na jakém principu systém Dri-Fit vlastně funguje? Oblečení Dri-Fit je kombinací několika vrstev, obecně jsou vrstvy rozděleny na vodu odpuzující a vodu přitahující. Spodní vrstva, která je v bezprostředním styku s pokožkou, funguje jako „čerpadlo“, vodu zde nezadržuje, pouze ji nasaje a ihned ji předává do další vrstvy. V této vrstvě se voda rozpije (rozprostře) na větší plochu a snáze se tak odpařuje. Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů.
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    M

  • 15. 7. 2024, 13:27

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Nádherné černé společenské metalické šaty
Luxusní béžové šaty KALEIDOSCOPE
Nádherné béžové šaty LIPSY LONDON se zdobením
Nádherné černé společenské šaty VERO MODA
Černé společenské/plesové šaty OMAR PIRAGINO/ITALY
Luxusní černá lehounká prošívaná bunda BENETTON
Luxusní společenské šaty STAR by JULIEN MAC DONALD

Kategorie