Zobrazit přihlášovací formulář

DONE BY DEER Úložná komoda šedá a přebalovací pult

Administrace

DONE BY DEER Úložná komoda šedá a přebalovací pult

5 000 Kč
Doposud žádný zájemce
Ke komodě mám také dětskou postýlku Done by deer 140x70 cm. Při odběru obou kusů nabízím slevu!!! Nabízím k prodeji stylovou komodu Done by Deer, která je ideální pro ukládání hraček, knih a všech nezbytností vašeho dítěte. K tomuto kusu nábytku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DONE BY DEER Úložná komoda šedá a přebalovací pult

5 000 Kč
Koupit
Ke komodě mám také dětskou postýlku Done by deer 140x70 cm. Při odběru obou kusů nabízím slevu!!!

Nabízím k prodeji stylovou komodu Done by Deer, která je ideální pro ukládání hraček, knih a všech nezbytností vašeho dítěte. K tomuto kusu nábytku přidávám originální přebalovací nástavec a přebalovací podložku od Done by Deer, což z komody dělá multifunkční středisko pro péči o vaše dítě. Součástí prodeje je také praktická Done by Deer krabice a uložný koš, které skvěle doplňují celkovou funkcionalitu tohoto produktu.

Komoda je ve výborném stavu, avšak má škrábance v jedné z přihrádek (viz foto). Tyto škrábance jsou však možné jednoduše opravit. Přebalovací nástavec snadno transformuje její horní část na pohodlné místo pro přebalování. Toto vše z komody činí nejen elegantní, ale i nesmírně praktický kus nábytku pro pokoj vašeho dítěte.

rozměry: 90 x 48 x 92 cm
materiál: MDF desky (stupeň E1)
barva: šedá

původní cena komody : 12 990
původní cena nástavce: 1790
Původní cena položky: 1599

DONE BY DEER Přebalovací podložka Dreamy Dots bílá - Vyměnitelná přebalovací podložka je měkká, hygienická, má voděodolný povrch a snadno se čistí. Díky zipu snadno sundáte potah a vyperete v pračce na 40°C. Podložka je tedy rychle připravena k opětovnému použití.
  • 3. 5. 2024, 8:47

  • Zobrazení

    24

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie