Zobrazit přihlášovací formulář

Povlaky na polštáře

Administrace

Povlaky na polštáře

35 Kč
Doposud žádný zájemce
Většina bavlna, asi dva umělina, dva flanel a jeden froté.Používané povlaky na polštáře, některé mám v páru, dvakrát mám po třech ale většina jednotlivé.Zapínání knoflíky a šňůrky.Různé míry, ráda v případě zájmu změřím, některé klasická velikost, jiné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Povlaky na polštáře

35 Kč
Koupit
Většina bavlna, asi dva umělina, dva flanel a jeden froté.Používané povlaky na polštáře, některé mám v páru, dvakrát mám po třech ale většina jednotlivé.Zapínání knoflíky a šňůrky.Různé míry, ráda v případě zájmu změřím, některé klasická velikost, jiné menší.Ceny jsou od 35kč a výše-za jeden.

Dále mám bílé povlaky na polštáře různých odstínů bílé, s výšivkou i bez, bez vytkaného vzoru i s vytkaným vzorem-fota zašlu.

Mám i jiné povlečení, většina retro, barevné i bílé, samostatná kapny, samostatné barevné polštáře i soupravy v bazárku aj. bytový textil-viz další fota.V bazárku i bílé povlečení a jiný textil z pozůstalosti. Některé malé povlaky na polštářky.

NENÍ-polštáře fialovobílé kostička a proužek, modrobílý proužek.

pošt.dle čp.
#povlakynapolštáře#retropovlaknapolštář#retropovlečení#barevnýpovlaknapolštář#potahnapolštář#bílýpolštář#bavlněnýpolštář#povlaknapolštář#potaknapolštář#retropovlečení
  • 25. 7. 2024, 0:01

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dečky Libatex 4ks aj. dečky
Látky různé
Záclona s kanýrkem
Záclony-4ks
Silonové závěsy
Retro aj. ubrusy
Látky umělina-dederon
Látky aj. textil
Mikroplyš
Retro přehoz, závěsy

Kategorie