Zobrazit přihlášovací formulář

Funkční flaušová/ fleecová mikina ADIDAS CLIMAWARM

Administrace

Funkční flaušová/ fleecová mikina ADIDAS CLIMAWARM

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Perfektní stav, technologie CLIMA365™ / CLIMAWARM, 2 boční kapsy, uvedená velikost S , délka předního dílu cca 70cm, zadního 75cm, průramky 54cm, rukávy od krku 80cm, pánská, černá (na fotu osvícená bleskem), perfektní.. CLIMA365™ je technologická…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Funkční flaušová/ fleecová mikina ADIDAS CLIMAWARM

399 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, technologie CLIMA365™ / CLIMAWARM, 2 boční kapsy, uvedená velikost S , délka předního dílu cca 70cm, zadního 75cm, průramky 54cm, rukávy od krku 80cm, pánská, černá (na fotu osvícená bleskem), perfektní..
CLIMA365™ je technologická platforma s několika hlavními funkcemi. Cílem je ideální vybavení sportovce optimálními výrobky pro jakékoli podmínky po 365 dní v roce – od extrémního chladu až po horké počasí. Bez ohledu na klimatické podmínky si sportovec díky koncepci Clima365™ může sestavit perfektní kombinaci oblečení, aby mohl podávat maximální výkony a cítit se při tom dobře. Platforma Clima365™ je založena na principu Clima – Concept, jakož i naměření BodyMapping.
CLIMAWARM™
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, tzv. mikrokomůrek, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, a umožňují tak jednoduché a rychlé odpaření potu.
  • 25. 6. 2024, 12:23

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Pánský cyklistický dres/ cyklotriko/tričko na kolo

Kategorie