Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO® Marvel 76232 Hoopty

Administrace

LEGO® Marvel 76232 Hoopty

1 885 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
Dobry den, prodam nove, nerozbalene LEGO® Marvel 76232 Hoopty, TOP STAV stav viz foto (jsem sberatel). Nejnizsi cena na trhu. Nejlepe osobni odber, ale dobre zabalim do bublikove folie u poslani. Mam i dalsi Lega. Proc to koupit Lego u me? Nizsi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 1. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO® Marvel 76232 Hoopty

1 885 Kč
  • Popis zboží
Dobry den,

prodam nove, nerozbalene LEGO® Marvel 76232 Hoopty, TOP STAV stav viz foto (jsem sberatel). Nejnizsi cena na trhu. Nejlepe osobni odber, ale dobre zabalim do bublikove folie u poslani. Mam i dalsi Lega.

Proc to koupit Lego u me? Nizsi cena a hlavne neprijde Vam poskozene lego - to resim denne, vracim poskozene krabice lega nedbale zabalene, nebo spis bez bublinek nebo folie. U me se bat tohoto nemusite, jsem sberatel a na tomto si dam zalezet.

!!! Zdarma hračka dle Vašeho výberu při koupi DVOU a více krabiček lega !!!


Kouknete i na dalsi moje inzeraty. Dekuji.


Poštovné CZ / SK +10kc zasilkovna + osobní odběr:
Balíkovna 65kc (dobírka 84kc) / Zásilkovna 79kc (dobírka 102kc). Pošta a jiné dopravní přepravce dle domluvy. U dobírky - peníze předem za poštovné, zbytek při převzetí - špatné zkušenosti za nevyzvednuté zásilky, děkuji za pochopení (ceny dle aktuálního ceníku, žádné přirážky). Jedno poštovné za větší odběr. Nebo osobně v Želešicích (kousek od Brna – vyzvednete si). Klidně pište, volejte, SMS, email.
  • 2. 2. 2024, 18:13

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie