Zobrazit přihlášovací formulář

JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum 100ml

Administrace

JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum 100ml

940 Kč 1 540 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum Spray 3.4oz 100ml Jil Sander No.4 je elegantní květinovou vůní obohacenou o nezapomenutelné aroma různých dřev. Je to vůně spíše vřelá až spalující, hodí se tedy ideálně do chladnějších dní podzimu i zimy. Zahalte…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum 100ml

940 Kč
Koupit
JIL SANDER No.4 for Women Eau De Parfum Spray 3.4oz 100ml
Jil Sander No.4 je elegantní květinovou vůní obohacenou o nezapomenutelné aroma různých dřev. Je to vůně spíše vřelá až spalující, hodí se tedy ideálně do chladnějších dní podzimu i zimy.
Zahalte se do hřejivého šálu protkaného dřevitými notami s vůní parfémované vody pro ženy Jil Sander No.4, vůní, která byla uvedena na trh v roce 1990. Vůně, jež nezapře svůj hřejivý charakter, je ideálním doplňkem do chladnějších podzimních a zimních dnů. Parfémovaná voda je vytvořena pro ženu, která chce vyniknout v davu a která chce ještě více prohloubit svou krásu a ženskost. Spojení dřeva a květin je tak magické, až se vám bude tajit dech. Objevte i vy kouzlo této vůně.
Staňte se královnou každého okamžiku s parfémovanou vodou, která se probouzí květinovými akordy v čele s něžným aromatem růže a vůní galbanum. Na vlně květinových tónů vás unese také samotné srdce, které je až po okraj naplněno čerstvými květinami. Vůni jasmínu, jemné fialky a karafiátu doplňuje vůně ylang-ylang, pelyňku a myrhy. Základní tóny patří především vůni dřeva, santalové dřevo se snoubí s aromatem cedru, pačuli, prosluněného jantaru a mechu. Sladká tečka na závěr? Vůně zlatavého medu a lahodné vanilky. Objevte vůni, se kterou se budete cítit sama sebou, vůni parfémované vody Jil Sander No.4.
  • 26. 9. 2024, 17:24

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie