Zobrazit přihlášovací formulář

Sada na líčení řas,očí a obočí

Administrace

Sada na líčení řas,očí a obočí

217 Kč 449 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Dárková sada očního líčení v dárkové krabičce Dárková sada s naší osvědčenou konturovací tužkou na oči, transparentním gelem na obočí a řasenkou, která řasy extrémně zahušťuje. Včetně: Konturovací tužka na oči Blackest Black Řasenka Exxtravert…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada na líčení řas,očí a obočí

217 Kč
Koupit
Dárková sada očního líčení v dárkové krabičce

Dárková sada s naší osvědčenou konturovací tužkou na oči, transparentním gelem na obočí a řasenkou, která řasy extrémně zahušťuje.

Včetně:

Konturovací tužka na oči Blackest Black
Řasenka Exxtravert Blackest Black
gel na obočí Clear

Naše univerzální konturovací tužka na oči skvěle podtrhne jak make-up do práce, tak i ten párty. Její lehká receptura hladce roztírá, nerozmazává a zachovává si trvanlivost po celé hodiny. Díky speciálnímu hrotu s ořezávátkem je tužka na oči Avon vždy perfektně naostřená, abyste mohli okamžitě kreslit přesné linie, aniž byste museli ztrácet čas korekcemi.

Odvažte na extrémní objem s naším nejnovějším zahušťující řasenkou Exxtravert! Můžete s ním libovolně odstupňovat efekt, abyste svůj pohled pevně nebo extrémně zdůraznili. Složení řasenky s mikrovlákny pokrývá řasy intenzivním, hlubokým odstínem a velký kartáček jim pomůže fenomenálně zahušťovat, aniž by zanechával žmolky. Již jednou vrstvou řasenky Exxtravert dosáhnete silného efektu, 3 vrstvy vám dodají extra objem a 7. vrstva vám zajistí extrémní efekt zahuštění.

Bez ztuhlosti a těžkosti, s přirozeným efektem – podtrhněte svůj pohled gelem na obočí Avon. Jeho jemné složení s pečujícími oleji dodá obočí plnější vzhled po celý den. Díky preciznímu kartáčku MicroFlex kosmetika perfektně pokryje i ty nejjemnější chloupky.
  • 16. 7. 2024, 20:00

  • Zobrazení

    107

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Oblíbená řasenka Unlimited DRAMA
Tvářenka Ideal Luminous Blush odstín Peach
Dárková sada pro líčení a odlíčení
Rtěnka Ultra Beauty odstín Totaly Twig
Oblíbené rozjasňující perly na tvář
NOVINKA řasenka Wonder Curl
NOVINKA řasenka Legendary Lengths
NOVINKA řasenka Exxtravert Extra Volume

Kategorie