Zobrazit přihlášovací formulář

Nahřívací polštářek Cherry malý

Administrace

Nahřívací polštářek Cherry malý

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Picolo je nejmenší polštářek z této oblíbené série, přesto obsahuje skoro půl kila třešňových pecek. V mikrovlnce ho nahřejete za pouhou 1,5 minutu a variant jeho využití najdete stovku. Ať už vás trápí žaludeční křeče, bolavá záda nebo ucpané dutiny,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 12. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nahřívací polštářek Cherry malý

239 Kč
  • Popis zboží
Picolo je nejmenší polštářek z této oblíbené série, přesto obsahuje skoro půl kila třešňových pecek. V mikrovlnce ho nahřejete za pouhou 1,5 minutu a variant jeho využití najdete stovku.

Ať už vás trápí žaludeční křeče, bolavá záda nebo ucpané dutiny, Picolo si s tím poradí. Zkuste jej strčit do studených bot a uvidíte, jak roztajete. Skvělě vám poslouží také jako chladivý obklad při horečce, bolesti zubů, podvrtnutí a spoustě dalších potíží.

Je malý a obratný a bez obav ho můžete půjčit i dětem. Díky jeho skromným rozměrům si ho snadno přibalíte i na cesty. Třeba na zimní dovolené vám nahřívací polštářek udělá velkou službu.- nový

Tento malý polštářek s pecičkami si oblíbily také maminky malých dětí. Suché teplo totiž výborně pomáhá na novorozenecké koliky a prdíky. Polštářek s peckami doporučujeme také kojícím maminkám, které hledají pohodlnou variantu nahřívání a chlazení prsou při kojení.
  • 6. 1. 2024, 17:58

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie