Zobrazit přihlášovací formulář

Kalhoty baggy - více barev, vel. 62-140

Administrace

Kalhoty baggy - více barev, vel. 62-140

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Lehké dětské kalhoty, tepláky - baggy - upgrade oblíbených baggy kalhot pro děti - oproti staršímu střihu mají tyto kalhoty o 3 cm vyšší pás a od velikosti 116 se už liší i délkou nohavic (nový typ má nohavice delší) - opravdové rostoucí kalhoty -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2010
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kalhoty baggy - více barev, vel. 62-140

249 Kč
Koupit
Lehké dětské kalhoty, tepláky - baggy
- upgrade oblíbených baggy kalhot pro děti
- oproti staršímu střihu mají tyto kalhoty o 3 cm vyšší pás a od velikosti 116 se už liší i délkou nohavic (nový typ má nohavice delší)
- opravdové rostoucí kalhoty - rostou s dítětem do výšky i šířky, "ujdou" s dítětem třeba i 5 běžných dětských velikostí, to ale jen s opravdovými hubeňoury
- v pase nemají gumu, jen elastický náplet = ideální řešení pro hubeňoury i cvaldy

Tyto baggyny jsou z lehkých, "tričkových" úpletů, nejsou z teplákoviny. Úplet je lehčí, jsou tedy vhodné jako vzdušný kousek do teplých dní, také na doma, máte-li teplo, či na spaní.

Extra hubeným dětem doporučujeme přeměřit pas a pořídit případně o číslo menší. Na délku budou stačit, toho se nemusíte vůbec bát. Díky měkkým nápletům na nohách dítě může nosit kalhoty jemně přepadlé přes náplety i natažené. Tyto jsou délkou konstruovány tak, aby padly jako na fotkách, tj. ne hodně přepadlé, ale dostatečně volné.
Miminkům slouží baggy jako polodupačky bez ťapek. To je ideální oblečení na nošení dětí v nosítkách nebo šátcích, netáhnou nožičky a nebrání v pohybu, jako např. dupačky nebo tepláky s ťapkami. Ale i nenošená miminka, obzvlášť v létě, ocení možnost mít holé nožky a chladit se.

Starší děti užijí baggy kdekoli a kdykoli. Jsou totiž tak pohodlné a umožňují takový rozsah pohybu, že je možné je nosit na jakoukoli aktivitu. Tyto baggy kalhoty jsou velmi oblíbené i na spaní.

Materiál: bavlněný "tričkový" úplet s elastanem (94% bavlna, 6% elastan), 185 gr/m2
Celkový popis, více fotek naleznete v e-shopu (ráda Vám pošlu přímý odkaz).
  • 15. 7. 2024, 8:17

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Čepička velurová, vel. 56/62-80/86
Overal velurový, vel. 56-86
3dílný set švestkový, vel. 80, SKLADEM
Dívčí dres, vel. 98-140

Kategorie