Zobrazit přihlášovací formulář

Moje krásná sestra

Administrace

Moje krásná sestra

78 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Dana je tlustá, ošklivá a nespolečenská dívka – alespoň si to o sobě myslí. Je pravým opakem své starší sestry Beáty, která je naopak naprosto dokonalá – krásná, štíhlá, chytrá a vtipná. Dana je díky své sestře zbytečně zakomplexovaná a všechny své…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Moje krásná sestra

78 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Dana je tlustá, ošklivá a nespolečenská dívka – alespoň si to o sobě myslí. Je pravým opakem své starší sestry Beáty, která je naopak naprosto dokonalá – krásná, štíhlá, chytrá a vtipná. Dana je díky své sestře zbytečně zakomplexovaná a všechny své nevyřčené problémy řeší jídlem. Nejednou se setkala s opravdu skoro dokonalým klukem, ale většinou se s ní bavil jen kvůli její sestře, ke které se chtěl vetřít přes Danu. V tomto ale kluci většinou dost podstatně chybovali, protože obě sestry spolu moc dobře nevycházely a panovalo mezi nimi velké napětí. Propast mezi nimi ještě prohlubovali jejich rodiče, kteří Beátku ve všem upředňostňovali a byla pro ně téměř modlou, zatímco Dana byla přítěží. I jejich vinou se Dana cítila bezcenná a zbytečná. Jednoho dne se ale zčistajasna rozhodla, že změní svůj život a začne hubnout. Pečlivě prostuduje kalorické tabulky a všelijaké příručky na hubnutí a pustí se do toho. Všechny metody jí ale připadají příliš zdlouhavé, nedbá svého zdraví a téměř přestane jíst. Její jedinou stravou zůstanou suchary. Každý den si v zrcadle prohlíží své tělo a s překvapením sleduje rychlý úbytek kilogramů. Za několik týdnů je sice štíhlá a může si dovolit nosit úplé oblečení, ale její zdravotní stav je velmi vážný. Většinou se cítí hodně slabá, má bílou až průsvitnou kůži a často omdlévá. Jednou omdlí ve škole a učitel k ní zavolá lékaře. Dana je umístěna do nemocnice na léčení. Utrpení z léčebné kůry jí zpříjemňuje její nový přítel Tomáš, který kdysi chodil s Beátou a Danu si zamiloval ještě když byla tlustá a ošklivá, ale ona byla tehdy tak zabrána do svých komplexů, že neměla náladu si ho všímat.
Počet stran: 143
Vazba knihy: pevná / vázaná
Žánr: Pro děti a mládež , Dívčí romány
  • 10. 6. 2024, 0:05

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kniha Mejdan jako řemen ... a mrtvola v kufru
Kniha - Letiště
Arthur Hailey

Kniha - Letiště

Kniha - Neznámý soupeř
Nové
James Patterson

Kniha - Neznámý soupeř

Kniha Nejvyšší princip - cesta od strachu k lásce
Kniha / Sestra
Rosamund Lupton

Kniha / Sestra

Kniha Let vážky (příběh podle skutečné události)

Kategorie