Zobrazit přihlášovací formulář

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

Administrace

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

499 Kč 950 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
IHNED K DODÁNÍ!!! Nepříjemný pocit v břiše je často známkou nerovnováhy střevního mikrobiomu. Probiotikum z řady Wellness by Oriflame L. plantarum 299V™ je každodenní potravinový doplněk vyvinutý s bakterií L. plantarum 299V™ – jedním z nejsilnějších…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PROBIOTIKUM L. plantarum 299V™

499 Kč
Koupit
IHNED K DODÁNÍ!!! Nepříjemný pocit v břiše je často známkou nerovnováhy střevního mikrobiomu. Probiotikum z řady Wellness by Oriflame L. plantarum 299V™ je každodenní potravinový doplněk vyvinutý s bakterií L. plantarum 299V™ – jedním z nejsilnějších kmenů pro zdraví střev (Nordström, 2021). Tyto prospěšné bakterie jsou možná malé, ale mají velký vliv na to, jak se cítíme!
Každá kapsle Oriflame probiotika L. plantarum 299V™ obsahuje 10 miliard živých bakterií spolu s niacinem (vitaminem B3). Užívejte jednu kapsli denně pro dobrý pocit v břiše – protože když se cítíte dobře, nic vás nezastaví!
Kmen L. plantarum 299V™ byl poprvé objeven švédskými vědci z Lundské univerzity a je jedním z nejprobádanějších probiotik světa. Ve více než 60 klinických studiích bylo prokázáno, že dokáže pomoci zlepšovat zdraví zažívacího systému (kam spadají například bolesti v břiše, nadýmání a nepravidelné vyprazdňování) (Nordström, 2021) a že svým působením pomáhá podpořit zdraví, spokojenost a vyvážené prostředí střev.
Niacin (tj. vitamin skupiny B - vitamin B3) v těle zastává pestrou škálu úkolů, například přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální funkci nervového systému, snižuje míru únavy a vyčerpání a přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Hraje také klíčovou roli v podpoře zdraví střev, protože přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Sliznice vystýlá hlavní tělesné struktury, například zažívací, dýchací a urogenitální trakt. Vytváří ochrannou, zvlhčenou vrstvu, která brání vstupu škodlivých mikrobů a zajišťuje správné vstřebávání živin. Potravinové doplňky by se neměly užívat jako náhražka za vyváženou a pestrou stravu. Užívejte jednu kapsli denně s jídlem. Zapijte vodou, ne teplými nápoji. 30 kapslí v balení
  • 25. 7. 2024, 19:40

  • Zobrazení

    356

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Parfémovaná voda WHISPERS OF ME
MELOUNOVÝ ZÁZRAČNÝ KELÍMEK
SPRCHOVÝ GEL Neon Vibes
MLÉKO NA RUCE A TĚLO Neon Vibes
MÝDLO Neon Vibes
Nové
ORIFLAME

MÝDLO Neon Vibes

TĚLOVÝ KRÉM PROTI STRIÍM The body edition
GEL PROTI CELULITIDĚ The body edition
LEHKÝ KRÉMOVÝ KONDICIONÉR DUOLOGI
ČISTICÍ ŠAMPÓN PROTI LUPŮM DUOLOGI
ŠAMPÓN PROTI VYPADÁVÁNÍ VLASŮ DUOLOGI

Kategorie