Zobrazit přihlášovací formulář

Sada 3 krémů na ruce do kabelky

Administrace

Sada 3 krémů na ruce do kabelky

69 Kč 147 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Sada krémů na ruce, které snadno hodíte do každé kabelky. Včetně: Hydratační krém na ruce s kokosovým olejem Regenerační krém na ruce s avokádovým olejem Zklidňující krém na ruce s glycerinem s vůní jasmínu Zažijte vysněnou hebkost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada 3 krémů na ruce do kabelky

69 Kč
Koupit
Sada krémů na ruce, které snadno hodíte do každé kabelky.

Včetně:

Hydratační krém na ruce s kokosovým olejem
Regenerační krém na ruce s avokádovým olejem
Zklidňující krém na ruce s glycerinem s vůní jasmínu

Zažijte vysněnou hebkost svých rukou – náš nejprodávanější regenerační krém na ruce s kokosovým olejem okamžitě změní jejich vzhled. Jeho bohaté složení příjemně roztírá a rychle vstřebává a přináší pokožce příjemné zklidnění a výživu. Kosmetika pomůže udržet optimální hladinu vody v pokožce po delší dobu a zahalí ji do jemné kokosové vůně.

Krém na ruce s avokádovým olejem pomůže intenzivně hydratovat a chránit pokožku před vysoušením, aby déle vypadala mladě a lákala příjemnou na dotek hladkostí.

Vyživující krém na ruce s vyživujícím vitamínem E a glycerinem pomůže hloubkově hydratovat a chránit pokožku vašich rukou před vysoušením. Aktivní složky také zajistí zdravý vzhled a lesk vašich nehtů. Příjemné složení krému snadno roztírá a rychle vstřebává a zahaluje pokožku do smyslné vůně jasmínu.
  • 11. 11. 2023, 8:33

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Tělový olej s jojobou nemastí pokožku

Kategorie