Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní zimní teplá bunda

Administrace

Luxusní zimní teplá bunda

189 Kč 239 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Luxusní lesklá zimní bunda zn. RIVER ISLAND, vel. 128 (7-8 let). Zapínání na "zlatý" zip, který je u krku krytý légou. Vpředu dvě uzavíratelné funkční kapsy na patentky. Celá bunda je uvnitř lehce zateplená vatelínem. Podšívka je matný šusťák v barvě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2023
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní zimní teplá bunda

189 Kč
Koupit
Luxusní lesklá zimní bunda zn. RIVER ISLAND, vel. 128 (7-8 let). Zapínání na "zlatý" zip, který je u krku krytý légou. Vpředu dvě uzavíratelné funkční kapsy na patentky. Celá bunda je uvnitř lehce zateplená vatelínem. Podšívka je matný šusťák v barvě bundy s potiskem loga River Island. Kapuce je napevno součástí bundy. Rukávy mají všité vnitřní manžety zdobené nakonci zlatou nití, vpředu logo značky. Bunda je zajímavě prošívaná. Barva je černá. Pro představu na fotce figurína holčička Lola (5 let, výška 110 cm), je vidět, že bunda jí je velká. Bunda je moderní, zajímavá, slušivá, teplá a lehoučká. Bezva stav, čistá, neopraná. Připravená k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.
Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.
  • Značka

    RIVER ISLAND

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    délka 45 cm, šířka 2x 33 cm, délka rukávu od krku po manžetu 55 cm

  • 13. 2. 2024, 17:11

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kouzelný kabátek na jaro pro malou slečnu
Outdoorový kabátek pro holčičku
Outdoorová voděodolná bunda pro dívku
Jarní kabátek pro malou slečnu
Květinová parka s rolovacími rukávy
Nepromokavá bunda pro slečnu
128
MOUNTAIN WAREHOUSE

Nepromokavá bunda pro slečnu

Sportovní větrová bunda pro slečnu

Kategorie