Zobrazit přihlášovací formulář

Monopoly Česko je krásné

Administrace

Monopoly Česko je krásné

565 Kč
Doposud žádný zájemce
Objevte krásy České republiky v této povedené nové verzi hry Monopoly! Česká republika má více než 10 miliónů obyvatel a je světově proslulá nádhernými hrady a zámky, oblíbenými nápoji a historickým centrem Prahy (patřícím mezi světové dědictví UNESCO). …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Monopoly Česko je krásné

565 Kč
Koupit
Objevte krásy České republiky v této povedené nové verzi hry Monopoly! Česká republika má více než 10 miliónů obyvatel a je světově proslulá nádhernými hrady a zámky, oblíbenými nápoji a historickým centrem Prahy (patřícím mezi světové dědictví UNESCO).

Mazi zdější slavné rodáky patří Dvořák, Freud a Franz Kafka. Nyní může být kousek Česka i váš: můžete si koupit některé ze zdejších nejoblíbenějších atrakcí a pamětihodností, například malebnou Vltavu, historickou Národní knihovnu ČR, nebo národní park Podyjí.

Vydejte se na cestu hluboko do Punkevních jeskyní, ale nezapomeňte se předtím projít po Karlově mostě. Stavte domy a hotely a vybírejte od soupeřů nájem. Možná vám přinese štěstí některá z karet náhody nebo truhly. Něco pěkného si zde najdou místní i turisté, takže se chopte kostky a vydejte se prozkoumat vše, co vám Česká republika může nabídnout. A u toho se pokuste zvítězit.

Hodně štěstí!

Věk 8+
  • 21. 5. 2024, 13:10

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Labyrinth Karetní hra
Nové
Ravensburger

Labyrinth Karetní hra

Tipni si
Nové
ALBI

Tipni si

Loupežníci třeste se! hra
Cluedo Harry Potter
Na lovu
Nové
Albi

Na lovu

Dobble Disney 100. výročí
Dobble Disney Princess
Nové
Zygomatic

Dobble Disney Princess

Člověče, napij se!
Krycí jména Disney
Dr. Heuréka
Nové
BLUE ORANGE

Dr. Heuréka

Monopoly Star Wars

Kategorie