Zobrazit přihlášovací formulář

DÁMSKÉ FČNÍ ZIMNÍ/LYŽAŘSKÉ/SNB KALHOTY

Administrace

DÁMSKÉ FČNÍ ZIMNÍ/LYŽAŘSKÉ/SNB KALHOTY

420 Kč 490 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nabízím málo nošené, velmi pěkné, hnědo-bílé funkční (technologie DRYRIDE, membrána 100% polyuretan, podlepené švy) zimní/lyžařské/SNB kalhoty. Pas pevný, regulace šířky uvnitř na suchý zip a gumu, zapínání na patentku+háček+ zip, na PD 2 kapsy na zip, na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 5. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DÁMSKÉ FČNÍ ZIMNÍ/LYŽAŘSKÉ/SNB KALHOTY

420 Kč
Koupit
Nabízím málo nošené, velmi pěkné, hnědo-bílé funkční (technologie DRYRIDE, membrána 100% polyuretan, podlepené švy) zimní/lyžařské/SNB kalhoty. Pas pevný, regulace šířky uvnitř na suchý zip a gumu, zapínání na patentku+háček+ zip, na PD 2 kapsy na zip, na ZD 2 kapsy na patentku+suché zipy, na vnitřní straně stehen větrání, nohavice od kolen mírně rozšířené, spodní lem pevný + zip, v nohavicích zábrany proti sněhu, nohavice lze na ZD "zkrátit" - poutko a patentka, pas podšitý fleecem, zbytek šus´ták. Kalhoty jsou v krásném stavu, nebylo v nich lyžováno, spodky nohavic nepatrně drblé. Bohužel chybí kšandy (na ZD zůstal zip, není vidět), jinak bez vad. Další dotazy ráda zodpovím. Osobní převzetí možné Bruntál, Šternberk, Olomouc.
  • Značka

    BURTON

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    celková délka - 102,5 cm, vnitřní nohavice - 74,5 cm, přední sed - 25,5 cm, boky (na spodní hraně zipu) - 54,5 cm, pas - 43-44,5 cm (+ lze zúžit)

  • 12. 9. 2024, 9:42

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

DÁMSKÁ SOFTSHELL BUNDA
L
ENGELBERT STRAUSS

DÁMSKÁ SOFTSHELL BUNDA

DÁMSKÁ PROŠÍVANÁ PÉŘOVÁ BUNDA/KABÁT
DÁMSKÁ FČNÍ ZIMNÍ BUNDA (M/L)
DÁMSKÉ FUNKČNÍ SPODNÍ TRIČKO
DÁMSKÁ HALENKA/BLůZKA
DÁMSKÉ ZIMNÍ SOFTSHELL KALHOTY

Kategorie