Zobrazit přihlášovací formulář

Studentský batoh Topgal HIT 884 A-Black

Administrace

Studentský batoh Topgal HIT 884 A-Black

600 Kč 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Prodám skoro nový a hrozně málo nošený prostorný tříkomorový studentský batoh v originálním designu ověřené značky Topgal, do kterého se vejde vše , co budete potřebovat. Batoh je vhodný pro 6. až 9. třídu základní školy a střední školu. Batoh…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Studentský batoh Topgal HIT 884 A-Black

600 Kč
Koupit
Prodám skoro nový a hrozně málo nošený prostorný tříkomorový studentský batoh v originálním designu ověřené značky Topgal, do kterého se vejde vše , co budete potřebovat.

Batoh je vhodný pro 6. až 9. třídu základní školy a střední školu.

Batoh obsahuje ergonomicky tvarovaný zádový systém s hliníkovou výztuží, díky které si vaše ratolest nebude ničit záda i když potáhne do školy čtyři učebnice, šest sešitů a k tomu klidně atlas světa.

Aby nošení takové nálože nebylo pro dítě opravdu žádnou překážkou, je batoh též vybaven vypolstrovanými ramenními popruhy, jež jsou délkově libovolně nastavitelné, a posuvným hrudním pásem na přezku.

Tento batoh Topgal toho pojme opravdu hodně. Jeho součástí jsou celkem tři hlavní komory. Zadní komora disponuje vypolstrovanou kapsu, která je určena pro notebook o velikosti až 15,4“. Je zde také malá polstrovaná kapsa na drobnosti náchylné k poškrábání. Jako třeba růžná příslušenství k PC.

Do prostřední a přední kapsy pak uložíte prakticky cokoliv, například sešity, učebnice či jiné důležité materiály.

Na bocích najdete jednoduchou zipovou kapsu a kapsu se síťkou na PET lahev s kompresním popruhem s přezkou k jejímu pevnějšímu uchycení. V čele batohu pak nechybí další tři šikovné zipem uzavíratelné kapsičky.

Samozřejmě při výrobě batohu bylo také myšleno na bezpečnost vaší ratolesti, proto batoh obsahuje dostatečné množství reflexních prvků.

Nosnost 9 kg, hmotnost 1400 g.

Rozměry: 44x21x30
  • 21. 4. 2024, 13:52

  • Zobrazení

    94

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Školní batoh Topgal
Tenisové boty Asics
Přilba na lyže WORKER PARADISE (48-52)
Benátky
Cyklistické triko
Dívčí cyklistické triko
Super bunda 2 v 1
Koženková bunda
Zelená bunda
S
New Yorker

Zelená bunda

Vyteplená khaki bunda
Černo-růžové šatičky

Kategorie